kolio_k Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Едно мое много любимо парче от едно време. Тук го свиря с Бигбенд. Саундът на китарата е много компромисен, защото по време на гига ми се скапа една от преамп лампите, но все пак се чува горе долу. http://snd.sc/gvtzKY Надявам се да допадне на някой и се радвам на всякакви коментари 3 Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 Невероятно е! Определно звукът ти не е скапан, дори и да се е скапала една лампа, звучи много класно. (със сигурност не е от лампите, по-скоро от нечий пръсти ). Ще се радвам да чуя още подобни неща...може би дори нещо авторско Поздрави! Цитирай
gopesh Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Много готин бенд!!! Кольо,би ли обяснил как си водиш ритмически линията(много ми харесва и е нещо което ме интересува)!!! Поздрави и хвала на такива хора като теб!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 Благодаря ви много за коментарите, радвам се че ви харесва! Съжалявам, но това с ритмичната линия не го разбрах, с удоволствие бих ти отговорил (доколкото мога), но би ли изяснил какво точно имаш предвид? Цитирай
gopesh Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Как и кога решеваш да преминеш от осминки на шеснайстинки(имаш ли си правило или просто се подчиняваш на усещането си)...дано да съм бил по-ясен!!! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 И на мен ми е много любимо. Солото доста като Матини ми звучи - предполагам нарочно си вкарал Матини-пинизи и звук ... Цитирай
kolio_k Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 Нямам някакво конкретно правило, просто се старая да се ръководя от музиката ( и то части от настроението си като я свиря), но не винаги успявам , даже доста често май не . Но като цяло е хубаво в солото да има някакво нагряване, едно от условията за което е ритмичното разнообразие с тенденция да има повече ноти по към края , но разбира се и това си зависи от конкретната музикална ситуация И на мен ми е много любимо. Солото доста като Матини ми звучи - предполагам нарочно си вкарал Матини-пинизи и звук ... Да, опитах се да наподобя саунда, но се получи едно доста неприятно кривене заради свършилата преамп лампа. Иначе като свирене Матини е много специфичен и не съм се опитвал да го копирам , по скоро скоро, ако има нещо общо, то е неволно (каквото е останало от едно време като го вадих по сериозно) Мерси за слушането и коментара друже Цитирай
valitchy Отговорено Март 16, 2011 Отговорено Март 16, 2011 Както винаги - висок стил и класа, не мога да напиша нищо по-различно от това, че много ми харесва! Цитирай
Recommended Posts