BlueZone Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Нужни са ми потребителски мнения относно дръм машини. Става въпрос за стандартно кръчмарстване в пиано-бар, за което ще трябва да се взима дръм машина. Въпроса ми е да ми препоръчате някакви неща, които са удобни за работа, звучат добре и някакви ориентировъчни цени за съответните. Основните неща, които са важни са да може да се реагира бързо за избор на различни бийтове и темпа и да има богат набор от бийт патерни, сиреч удобството при свирене на живо е първи и основен приоритет. Благодаря предварително. Цитирай
blr Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Alesis SR-16 e класика в жанра. Смяната на ритми, брейкове, паузи... се програмират за всяко отделно парче. Чат-пат изкачат такива втора ръка във форума за около 150 лв. Цитирай
BlueZone Отговорено Март 11, 2011 Автор Отговорено Март 11, 2011 Еми аз в момента работя с Alesis SR-18 (взета назаем), от която общо взето съм доволен. Работил съм и с SR-16 и определено 18-ката е доста по-добър вариант. Просто сондирам мнения да видя дали има още нещо, което да е толкова добро в този ценови диапазон, за да го тествам и преценя кое ме устройва най-много. Цитирай
blr Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 SR-18 e по-богата откъм звуци, малко по-лесна за програмиране има вградени ефекти... и съотвтно по-скъпа. Според мен не си заслужава само за кръчмария, но ако цената не е проблем-взимай смело. Светещият дисплей също е удобен когато се свири в тъмни помещения. Цитирай
mravka Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 (Редактирано) AKAI MPC SERIES- MPC5000 · MPC2500 · MPC1000 · MPC500 - най-добрите,но и цените са им добри !!! Ако можеш да си намериш някоя от по старите(по-ефтино),ще останеш доволен със сигурност .Успех! http://www.akaipro.com/mpc Редактирано Март 12, 2011 от mravka Цитирай
zografsky Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Можете ли да ми препоръчате магазин в София, където мога да намеря подобни дръм машини? Цитирай
Recommended Posts