gfw_cyclone Публикувано Април 7, 2006 Публикувано Април 7, 2006 Ъхъхъхъ ми аз кат новобранец тука да ви кажа здрасти такоата... Начи казвам се Юрий, от скоро съм пълноправен гражданин на драгата ни република (разбирай станах на 18 леле как лети туй време...), музика слушам сек'ва общо взето без гюбеци, макар че преобладаващата част е пънк, ска, hc, nu metal и малко дърти рокчета... От 4 години се троша на скейта, а преди месец-два го кажи почнах да трескам по барабаните...Еми тва е обш'о взето...Ако некой се интересува от подробности да ма запита учтиво и ш'му отговора На ви и неколко картинки бонус: Цитирай
kazimbutt Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Ооо, Юрий, добре дошъл! С тебе се познаваме. Цитирай
Anakon Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Добре дошъл, колега барабанист :hello: Приятно изкарване във форума и дано ти е от полза. преобладаващата част е пънк, ска, hc Както се казваше в една реклама - "Да откриеш че и той е от наште - безценно!" Oi! Oi! Oi! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Хехе, човече, кефиш! Здрасти :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Не си от столицата, май... Плевен? Заара? Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 8, 2006 Автор Отговорено Април 8, 2006 Oт Плевен ида ма иначе съм в процес на живеене в София... Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 (Редактирано) Привет и от мен! Таз стена зад гърба ти ми е мнооого позната... Да не би да свирукате в квартал Изток? Редактирано Април 8, 2006 от IgniteAll Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 8, 2006 Автор Отговорено Април 8, 2006 Хахаха то половината град свирука в квартал Изток май Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Здрасти и от мен и добре дошъл! :hello: Цитирай
maegril Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Здравствувай и от мен!!!Скейт и барабани е интересна комбинация! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Хахаха то половината град свирука в квартал Изток май Има истина в тия приказки :think: Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 заеби скейта и почвай с барабани само и карданчета да се въртат Цитирай
trendkiller Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Мараба, брато, с теб сме селски май Радвам се, че все още съществували истински музиканти в чалгарското ни градче, дг ... Приятно прекарване във форума Цитирай
Recommended Posts