Ev1L4o_ Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Интересувам се, какво Ви е мнението за Fender SQ Frank Bell Jazz Bass като цяло! Не съм решил да го копувам, но ми направи огромно спечатление цената, звука, дървото, цялото боди и графиката както и това, че има само 2 наб-а ... пускаш и свириш! Моля мнения! Цитирай
Fats Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 (Редактирано) Произведен е в Индонезия. Преди две години имах възможност да посвиря на този модел - учудващо добра изработка (за първи път тогава научих, че и в Индонезия се правят тези китари). Изравнен тон на четирите струни, лично за мен Р-адаптерът е за предпочитане. Много удобен гриф с матово покритие. При желание може да се сменят адаптерите, но и с тези, които са на баса, звучи съвсем прилично. Като прибавим и ниската цена, инструментът става доста привлекателен. Почвам да се замислям дали да не преработя един такъв във фретлес вариант. Редактирано Март 5, 2011 от Fats Цитирай
Ev1L4o_ Отговорено Март 5, 2011 Автор Отговорено Март 5, 2011 (Редактирано) Индонезия е бум! Моят бас е от там : ESP LTD B-50 ... 1 годинка чукна .. и няма огъване ... стабилен е ... можеби адаптерите не ми харесват как са точно разположени, защото от слап и по-силно свирене Ми струната се е отпечатала на адаптерите. Но като цяло е супер ... то сега в Динакорд са му вдигнали цената с 60лв даже Редактирано Март 5, 2011 от Ev1L4o_ Цитирай
Recommended Posts