freeride8 Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Искам да си взема ел.китара, но ме мъчи въпросът с какви адаптери да я взема.Аз съм начинаещ и бих искал да ми предложите какви адаптери са подходящи.Видял китари с 3 единични, 2 двойни и 1 единичел или 1 двоен с 2 единични и други.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ 1 Цитирай
DILETANT Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Като най-универсален вариант ти предлагам 2 двойни и 1 единичен. 2 Цитирай
zeratuL_x Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 По мое лично мнение,ако не ти трябва единичен си вземи два двойни,единичният винаги ми е пречел,но съм съгласен с колегата,че най-универсалният вариант е 2 двойни и 1 единичен. Успех! 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Според мен си вземи с два двойни, които да се делят. Иначе най-универсалното решение е да си вземеш две китари. 1 Цитирай
freeride8 Отговорено Март 4, 2011 Автор Отговорено Март 4, 2011 Като най-универсален вариант ти предлагам 2 двойни и 1 единичен. Благодаря!Вече знам какво да търся!!! Цитирай
Илин Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 ориентирай се първо към марката китара. адаптери можеш да си смениш когато пожелаеш с активни или не, цепещи или не и т.н. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 (Редактирано) Като най-универсален вариант ти предлагам 2 двойни и 1 единичен. От друга(интересуваща се от по-лека музика)гледна точка може дори да се каже, че най-унивесална е комбинацията един двоен и два единични адаптера(примерно двойния с керамичен, единичните с АлНиКо магнити). За тежка музика съм съгласен, че HSH комбинацията е доста популярна, въпреки, че нищо не пречи и да е обикновенна HH . Редактирано Март 6, 2011 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts