Rust Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Наметках се на дълбокото при Петручката , ама кво да се прави . Т'ва соло просто ми е много любимо . 2 Цитирай
zombie Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Охохо, аз като една болна фенка на тема ДТ те поздравявам! Звучи супер, звукът на китарата ти е супер, с какво записваш (китара, амп?). Относно свиренето няма какво да коментирам, щом като нищо не ме дразни, а го слушам с кеф, значи е супер! Браво п.с. не знам дали ще мога скоро да изсвиря нещо подобно, но и аз имам мераци за същото соло Поздрави, Марина 1 Цитирай
Rust Отговорено Март 2, 2011 Автор Отговорено Март 2, 2011 (Редактирано) Хехе Имам похвала от фенка на Dream Theater , която свири на китара . Какво по-хубаво от това Иначе сетъпа ми е много прост -> китара - камионче - саунд карта . Ако някой го интересуват подробности , с удоволствие мога да споделя на ЛС . Да не пълня тук с излишна информация Редактирано Март 2, 2011 от Rust Цитирай
Rust Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Мнения , съвети , нещо да ви звучи не на място или идея как да стане по-яко ? Смесвано е на домашни pioneer колони , така че има реален шанс да чуете нещо , което аз не чувам Правено е за кеф , но записването винаги ми е било гъдел и съм се опитвал да научавам нови неща та да развивам насоката ... макар и любителски . Жалко само , че много много не ви се пишат съвети и коментари Цитирай
мегатон Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Много добре! Особено китарата. Според мен за баса: по- плътен и стегнат звук Цитирай
Heartman Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Много добре звучи и хубаво е изсвирено!Бравос! Цитирай
Rust Отговорено Март 12, 2011 Автор Отговорено Март 12, 2011 Благодаря , гледах да се постарая Това с баса не съм сигурен как точно да го направя Врътках там докато не ми хареса ... Newbie съм си малко ... Ако дадеш някаква насока къде да поровя , с удоволствие ще опитам Цитирай
Rust Отговорено Март 18, 2011 Автор Отговорено Март 18, 2011 Мерси пичове По заръката на Мегатон се опитах да направя баса по-стегнат . Някой забелзва ли разлика Това е резултатът : Не знам доколко подходът ми е в правилната посока , но съм променил в мултибанд компресора /на бекинг трак-а/ - часта на ниските -> бавна атака (120мс) , бърз release и солидно компресиране Идеята ми беше да изпъкне удара на баса след което да остане на равномерно и не много силно ниво отекването . Компресирането е ново за мен , не че искам да се оправдавам , но още има неясни моменти Цитирай
мегатон Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 Ако работиш,например с Cubase 4 или Cubase 5 За бас можеш да ползваш от VST NALionOne пресета Bass/Precision RounWound и в трака му /instrument track/сложи виртуалния Amp Markbass Mark Studio 1 Виж това със сигурност ще има добри резултати,Естествено има и други решения. Успех! Цитирай
Recommended Posts