guitar1 Публикувано Април 6, 2006 Публикувано Април 6, 2006 Мога ли да смениа само един адаптор?Да си купа некъв Хубав и скъпичък а другите след време. Сте ми разясните ли малко повече по тая тема. Мерси. :guitar:
black_waltz Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 можеш, разбира се(що да не можеш?) порови се в търсачката и прочети, доста се е изписало по темата за смяна на адаптери и видове адаптери.... Поздрави :hello:
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Мога ли да смениа само един адаптор?Да си купа некъв Хубав и скъпичък а другите след време. Сте ми разясните ли малко повече по тая тема. Мерси. :guitar: Можеш ... Смяната най-добре ако не си много запознат с поялника , да ти я направи някой друг
KingdomX Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 ...и ако сменяш адаптер сменяж наи близкия до струнника
Overdrive Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 и ако си сас еденичин го сменяш сас двоен
stratocaster Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E8%EA%E0%EF%E8
NitroBGA Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 И аз да се изкажа... само помисли дали не е по-добре да направиш нещо качествено и да влезеш в студио да го запишеш, а не да търсиш перфектния саунд. Ако си с кремона няма да има кой знае какво подобрение, get it ?
Evtim Djerekarov Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 и ако си сас еденичин го сменяш сас двоен ако не е на бридж позиция, не е така важно, двойните адаптери обикновено звучат грозно без дистер.
guitar1 Отговорено Април 7, 2006 Автор Отговорено Април 7, 2006 Според вас каква марка да си взема.Свиря несто като Metallica кефиа се и на Sabbath,AC DC , сеща те се.......Заглеждам ги адапторите в xxxx Ако имате предложениа казваите
wolfgang Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 от металица до дисито има голяма разлика - но със сигурност искаш "двоен"
Overdrive Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 ако не е на бридж позиция, не е така важно, двойните адаптери обикновено звучат грозно без дистер. да, обаче тези, който са с 4 кабела става да им се окъси едната бобина и става сингъл коил, а и има хъмбъкери които си звучат добре на клиин NitroBGA - чувал съм кремона с адаптери от Страт и повярвай ми има огромна разлика с оригиналните
djcocobeat Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 (Редактирано) Да сложиш двоен на мястото на единичен е много къртене.Може би "димарциум"? Редактирано Април 8, 2006 от djcocobeat
Evtim Djerekarov Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Оригинални хъмбъкери от Кремона, като се пренавият, и парафинират, и като им се сменят винтчетата с стопорни такива, стават чук адаптери.
Overdrive Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Да сложиш двоен на мястото на единичен е много къртене.Може би "димарциум"? или да сложиш "Сеиморе Данкан"
Mephistofel Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Ако си с някаква нискобюджетна китара или просто финансите са проблем - не слагай някакви скъпи адаптери.У нас може да се намерят "JHS" адаптери,които звучат много прилично за цената си.
Recommended Posts