lyubohar Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Да речем,че са прилични цените от линка,обаче те са за определени марки усилватели,и определени схеми които да се копират-Маршал,Фендер. Освен това за моите нужди са доста големи. Не ми е целта това.Занимавам се в свободното си време с конструиране на разни лампови усилватели с не търговска цел. Ето един готов на който си слушам. My link Иначе без лазерно обработване на отворите няма да мине. Редактирано Февруари 28, 2011 от lyubohar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
christov64 Отговорено Март 1, 2011 Share Отговорено Март 1, 2011 И аз имам нужда от шаси с нестандартни размери за монтиране в кабинет Epiphone 112 - ще го правя на комбо. Тези профили обаче са с по-малки размери от стандартните - височината трябва да е поне 6 cm, широчината също не е достатъчна. Може би този, с размери 150 x 50 x 4 ще стане за комбо, ако жаковете не са един над друг. Но пък е доста дебел. Големите отвори може да се направят и ръчно, но трябва настолна бормашина, стъпкова бургия и фрезер за правоъгълните отвори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 1, 2011 Share Отговорено Март 1, 2011 Ето един готов на който си слушам. My link Иначе без лазерно обработване на отворите няма да мине. Много приятен дизайн! Поздравления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Март 1, 2011 Share Отговорено Март 1, 2011 (Редактирано) Да речем,че са прилични цените от линка,обаче те са за определенимарки усилватели,и определени схеми които да се копират-Маршал,Фендер. Така е, затова си правиш един чертеж на Корел или Аутокад и носиш на лазер. Ето един готов на който си слушам. Хайфи крастата е друга тема. И аз имам няколко, добре че се спрях на време. Редактирано Март 1, 2011 от Gregg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Март 1, 2011 Автор Share Отговорено Март 1, 2011 (Редактирано) ^ Това с Корела малко трудно ще го схвана,но ще се уча. Никога не е късно. ^^ Благодаря за поздравленията. ^^^ Наистина тези 40мм.височина са май малко,но без това аз се стремя към колкото може по малки размери.Кондензаторите които ползвам са аксиални всичките и от там монтажа може да стане по нисък. Редактирано Март 1, 2011 от lyubohar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts