Yves Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Истината е, че за цената на американски Джаксън някой от изявените лютиери в България ще ти направи такава брадва, че Джаксъна само ще скимти пред нея И всъщност ще получиш къстъм китара. Това е реална алтернатива за България...за чужбина разбира се не е. Редактирано Февруари 28, 2011 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 Истината че това хем е така хем не е ..... Не подценявайте щатските китари. Има добре има и зле, същото е с лютиерските, същото е вероятно и с киргизките..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nordstorm Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 Да си позволя и аз да се включа - който не е сравнявал УСА Джаксън с другостранни китари и не му е попадал в ръцете, той не знае, че всъщност както казват колегите от предните постове, че РАЗЛИКАТА Е УСЕЗАЕМА - ако не я усеща начи нищо не схваща и по - добре да си скъса дипломата за китарист. Тук допълвам,че не умаловажавам в никакъв случай Японската изработка, но УСАТА си е УСА тва е. А дали е оправдана цената, извинявай с болуци като СТАГГ и други такива дет ми искат 600 - 700 лв за некви талашити мизерни със звук на пчелички, ами да ще прежалям с огромно удоволствие 3000 $ за яка китара, естествено ще си струва, после кат я боднеш в кубето - Разликата е от ЯК РАЗТЪРСВАЩ ОРГАЗЪМ с яка мацка до евтин скучен такъв с долна курва. Разликата в дървесината и изработката ДА! - придържам се към примера с Бирите в по - горния пост. и друг пример: Тука в Бг праим кисело мляко от нищото нали? В япония със самолети им карат закваската и пак не могат да го докарат кат нащо! е същото е! АЗ КАЗАХ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Киселото мляко на японците е много по кисело мляко, отколкото нашето в момента Тва не трябваше да го казваш, щото и останалото малко поизгуби тежест Редактирано Февруари 28, 2011 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nordstorm Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 Киселото мляко на японците е много по кисело мляко, отколкото нашето в момента Тва не трябваше да го казваш, щото и останалото малко поизгуби тежест Абе и аз се усетих, че ся и нащо едно кисело мляко...ама абе ще си представяте, че съм дал нещата в идеални граници :Д:Д:Д:Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.