Silver String Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Здравейте ! Ето тук може да чуете един мой инструментал за акустична китара http://soundcloud.com/svilenateneva/the-prayer Просто исках да споделя музиката с вас Цитирай
crionic Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Идеите ти ми харесват,браво ,но..Само на мен ли ми се струва,че имаш разстроена струна? Цитирай
Лими Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 (Редактирано) Много добре измислена композиция. Добра асоциация за камбани, а и дори лекия фалш на струните не ме дразни, а подсилва представата за камбани. И другите парчета ги бива. Редактирано Февруари 20, 2011 от Лими Цитирай
crionic Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 а и дори лекия фалш на струните не дразни О,мен определено ме гложди малко.. Цитирай
Silver String Отговорено Февруари 22, 2011 Автор Отговорено Февруари 22, 2011 Обяснявам за разстроената струна ( всъшност тя не е една) Когато изсвирих парчето за пръв път, китарата наистина беше леко разстроена. След това обаче , като изсвирих същото нещо на идеално настроени струни,не ми хареса как звучи.Да, звучеше по-вярно, но пък беше различно от първоначалното усещане. Все пак тук идеята не е да се демонстрира свръх виртуозност, а да се създаде настроение и атмосфера. Благодаря за коментарите ! Цитирай
crionic Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Не смятам,че настроената китара спада към раздел "виртуозност" ,просто казвам,че на мен може би повече ще ми хареса ако е с верни тонове.Това,че на теб си ти харесва така е друг въпрос,това е моето мнение.Всеки има право да прави каквото си иска с китарата и записите си. Поздрави. Цитирай
prayer4eto Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Определено ме кефи като идея Цитирай
Recommended Posts