бобчо Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Интересува ме кой ги прави плексигласовите тъпани,от кой град е,телефон,адрес,и в общи линии всичко което може да ми помогне да се сдобия с такъв!Един колега спомена че ги прави някой от Перник(или Петрич),но и той не е много сигурен!В нета не намирам нищо за производителя!Предварително благодаря!Поздрави!!!! Цитирай
бобчо Отговорено Февруари 19, 2011 Автор Отговорено Февруари 19, 2011 За това говоря http://4coolpics.com/pics/0464/135920464326.jpg !!! Цитирай
vihro Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Ееее,Бобчо,ти ме застреля Преди да започна да си правя барабанчето от дърво,бях решил да е акрил,писал съм на десетки фирми от всякакъв калибър и поле на дейност в тази насока и малцината,които въобще ми отговориха ме пратиха за ...зелено Исках да е цял корпус,а не завита плоскост с долепени краища,но дори по този метод никой не се наемаше.Предполагам ,че корпусите на "братята" от снимката са точно такива-извити и залепени,което не знам колко е добре.С Пепи Славов бяхме говорили по този повод,той си е правил цял комплект по същия начин,но вече не помня какво ми е казвал за звука.Айде,стискам палци,дано откриеш човека и резултата да е добър,после ще кажеш как ги прави и може и аз да се навия пак за такъв корпус Цитирай
бобчо Отговорено Февруари 20, 2011 Автор Отговорено Февруари 20, 2011 Вихрене,братле,имам 4 тъпана с дървен корпус(20 с пластици,20 е естествени,19 с пластик и 16 с пластик),като всеки си е с различна красота на звука!Искам нещо различно,и затова се насочих към плексигласа(поне мисля че е плексиглас)и смятам да е 18!Прав си че тези на "братята"са от огъната плоскост и най вероятно мога и аз да си го направя,но не ми се занимава и реших направо да си го купя готов!Поздрави!!! Цитирай
бобчо Отговорено Февруари 23, 2011 Автор Отговорено Февруари 23, 2011 Айде бе колеги,няма ли някой от региона които да знае нещо по въпроса!Доколкото разбрах тези на снимката са от Симитли! Цитирай
milen79loz Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 Здрасти колега. Намери ли въпросните тъпани? Пиши ми на milen79loz@abv.bg Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Юни 8, 2012 Отговорено Юни 8, 2012 В Гоце Делчевско някой ги прави. Трябва да търсиш връзки в тоя регион. Цитирай
бобчо Отговорено Октомври 8, 2012 Автор Отговорено Октомври 8, 2012 Еееееееееееее бая време не съм писал тук!Ми аз отдавна си направих такъв тъпан http://media.snimka.bg/8373/023002162.jpg?r=0 !Поздрави!!! Цитирай
niki_983 Отговорено Декември 17, 2014 Отговорено Декември 17, 2014 може ли да попитам от къде мога да си закупя обръчи и такива стяги или както се казват ако може някой да ми каже ще сам му благодарен ??? Цитирай
Recommended Posts