bbking Публикувано Април 4, 2006 Публикувано Април 4, 2006 Казаха ми че имало инфо в нета как трябва да си настроиш усилватела за да звучи като (примерно Stevie Ray Vaughan) ако знаете нещо по въпроса моля пишете Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) Зависи какъв ти е усилвателя ! Дори ако имаш същя като неговия , пак не е сигурно дали ще му докараш звука Редактирано Април 4, 2006 от RockMan2005 1 Цитирай
stratocaster Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) супер умна тема пускаш! направо чак се смея какъв усилвател? какви настройки има въпросния? дай модел? просто настройваш и слушаш. отдалеч съмнявам се някой да успее да ти помогне. Редактирано Април 4, 2006 от stratocaster Цитирай
bbking Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 Става въпрос не за моя усилвател специално, а по-принцип. Имам в предвид колко Gain,Trebble,Mid,Bass и тн., не за да звучи точно, защото ми е ясно че няма да стане. Приблизително. Цитирай
Fenix Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Има един сайт - guitargeek.com илуи нещо такова. Там има на някои групи настройките на усилватели и ефекти и освен това схеми на ефектите им. Най-яка е схемата на Ангус Янг. Ако сте там, хвърлете и едно око Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 "running at half volume" Тоз къв мъж е бе Цитирай
Overdrive Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 BASS-9 MID-1 TREBLE-7 GAIN - 8 MASTER - 10 тва е да безт, и да не забравяме, че пред усилватела трябва да се сложи някакъв овърдрайв или бустер Цитирай
Recommended Posts