Viara Ivanova Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 (Редактирано) Аз не виждам каква е драмата... Имало е много мнения,които съм харесвала и съм искала да изразя съпричастност или примерно подкрепа - без да имам необходимост да допълвам или коментирам. Същото и с нещата, които не са ми харесвали. Верно е че е хубаво човек да се аргументира в някакъв спор примерно, но аз не с всеки виждам смисъл и да споря До момента вид цивилизован отдушник на негативните коментари беше Бисерната тема -така че какво толкова. Пък ако някой драматизира това, че имал 'червен' форумен профил ...значи има някакъв ... проблем. По-добре да си кибичи или да повтаря средно-форумното мнение в определена тема без да има нужда да се информира/образова в каквато и да е област. Примерно такова мнение: Чалгата не е музика! Рокът е достойната за слушане и свирене музика в България!'... Ще си e зелен поне до 21.12.2012... п.п. Аз също си мислех, че ако има възможност ..тип Фейсбук примерно, да излиза инфо за от кого са минусите и плюсовете ще е добре. Hе виждам смисъл да е анонимно-след като изразяваш мнение трябва да можеш и да застанеш зад него. Редактирано Февруари 16, 2011 от Viara Ivanova 3 Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 ^ Съгласен съм (но плюсът не е от мен ). Липса на анонимност би била подобрение към функцията. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 ^Аааа, като си съгласен използвай новата функционалност и удряй плюса! Трябва да трупам рейтинг, за да 'левълна' (мерси на Игнасио за въвеждането в геймърския жаргон). Нали това е смисъла да се пише в музикантски форум?? 2 Цитирай
Fallenblood Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 има и друг чалъм - негативните вотове ти смъкват и на тебе по половин точка от репутацията има го в stackoverflow.com примерно 1 Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 ... но аз пък мога да си изтрия профила, форуми бол. не знам с тази платформа как е, но мисля че не можеш да си изтриеш профила даже имаше такива теми относно разни "сепуко акаунт" блянове Цитирай
Flame Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Личното ми мнение е, че анонимното негативно кликане е за комплексари и по душа лоши хора, които не могат да застанат зад думите и убежденията си от свое име. Има такива бутони по форумите, но те са в по-позитивен смисъл, например: thanks бутон. Според мен, системата за + и - е донякъде уместна за раздел "Продавам, купувам", въпреки че там някой може да бие минуси от злоба и конкуренция. За всички останали раздели е ужасно подла и недостойна "екстра". В интерес на истината използването единствено на позитивна оценка може да е достатъчно. 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 (Редактирано) Аз може ли да се обадя без да ме . Та значи има ли опция да се забрани да си гласуваш сам на постовете, щото някой недоброжелател като мене с мойте 700 и найси поста, както си нямам понякога работа и седна да си гласувам (пробвах го вече и за да съм обективен си дадох "-" ) ше си докарам рейтинг от 700 и найсе точки . Само питам Поздрави! Герги П.П. : Питам само, нема да седна сам да си давам "+" Редактирано Февруари 17, 2011 от Георги Тотев 4 Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Бизнес предложение: автоматично всеки пост да получи по 2 СМС номера за гласуване за(+)или (-)и вота да става с 2.40 лв. с ДДС! 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Сега видях, че съм изпуснал едно "си". Да се чете: "Та значи има ли опция да се забрани да си гласуваш сам на постовете СИ, ...) Поздрави! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Ей, значи, голЕмии драми с тази система!!! Пуснете я, пуснете я, кога ще я пуснете, ама защо я пуснахте?! Не, няма опция да бъде разделено рейтването на собствените коментари от другите. Разрешените вотове са по 10 позитивни и 10 негативни в рамките на 24ч. Ако някой му се иска да цъка в продължение на седмици, за да има зелена репутация и да спи спокойно - да заповяда. П.П. И не си мислете, че е анонимно, всичко се вижда, стига да имаш необходимите права. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Big Brother watching all ... Поздрави на редколегията Герги! П.П. : Нещо форумна сБирка? Цитирай
gost Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 П.П. И не си мислете, че е анонимно, всичко се вижда, стига да имаш необходимите права. То нормално, ама в някой форуми на същата платформа, може да виждаш на твоето мнение кой е гласувал. 2 Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Явно днес има срив в системата и виждам вота заедно с името на потребителя - хахаха! 3 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 (Редактирано) ^Аз все пак си мисля, че така е най-честно, нали... Реален "право куме в Очи" web experience. Редактирано Февруари 19, 2011 от Viara Ivanova 2 Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) ^ Да и аз това казвам, нека си виждаме вота + потребителя, какви са тези анонимни доноси?! Днес за около час имах нов скин и ВИП форум - мерси за почерпката! Редактирано Февруари 21, 2011 от VALITCHY 2 Цитирай
Recommended Posts