kiusha82 Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 http://www.4shared.com/audio/2NdmrH7m/hop_trop.html 3 Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 Добро включване от всички. Забелязвам че всички започват да обръщат повече внимание на свиренето на мотиви и фрази вместо само да си мърдат пръстите нагоре-надолу по грифа. Давайте само така! 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Февруари 25, 2011 Отговорено Февруари 25, 2011 Предвид че много рядко хващам електрическата напоследък, това си е участие за спорта..но да се запиша.. Импровизация... 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 27, 2011 Отговорено Февруари 27, 2011 Това с джеменето ще вземе да ми хареса... Ето още един поглед на човек, който не се занимава професионално с музика, даже не бях се пробвал до сега в този жанр! Моя милост Дано да ви се стори интересно!? 2 Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 Браво младежи! Хубаво тракче, свежи включвания! Плюсчета. Отдавна не съм се отчитал в раздела, те ме те: http://soundcloud.com/yotzzo/mr-twister-ex-minister 1 Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 И аз така, а тракчето е много готино - опитах се (за по-забавно) да си снимам свиренето, ама не се получи много сполучливо...както и да е - мерси на Tozi за джемчето! 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Март 1, 2011 Отговорено Март 1, 2011 Тук стана много забавно.... Една задачка с много различни решения, кое от кое по-интересно! Музиканти, свирещи различни стилове показват своя поглед по темата! С нетърпение очаквам още нови предложения!!! Интересно кътче от форума! Цитирай
kirilsat Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 (Редактирано) Нама ли вече желаещи!? Редактирано Март 4, 2011 от kirilsat Цитирай
Лими Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 (Редактирано) ivak4eto Ей, на това му се вика музикален оргазъм. Редактирано Март 4, 2011 от Лими 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Превърнахме музиката в търговия.... купувам-продавам! А кога ще свирим!? Цитирай
Лими Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 (Редактирано) Ех, от тая китара какъв нектар капе! Редактирано Март 4, 2011 от Лими Цитирай
FFFDF Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Ето едно и от мен. Записах го без да знам, че се записва... Доста е зле, но реших да го кача в духа на "феърплея" Да си призная отначало тракът не ми допадна, но като го поразцъках доста взе да ми харесва... Особено това C7 влиза доста свежо Поздрави за включването на всички 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Голем проблем - по-бързо говоря отколкото мисля манджа с грозде Ако бях прочел темата преди да дръпна трака сигурно щях да знам какво да изсвиря от средата нататък (като ми свършат официалните мурафети) Тая тема заедно с лекциите си е чиста аванта урок. Благодарим Като почета малко ще се чекна още веднъж Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 ей го тука Тва не знам как съм го заключил в предния пост Цитирай
Recommended Posts