Johnyy Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Има други китари на ниски цени които са от ДЪРВО .. и са по добри .. Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Направо си взимай ''SQUIER BULLET STRAT'' и повече свири,че и друга да вземеш сама няма да свири Взимай смело и да не ти пука! Цитирай
back_in_black Отговорено Февруари 11, 2011 Автор Отговорено Февруари 11, 2011 Благодаря на всички, които писаха по темата. Много ми помогнахте. В крайна сметка се отказвам от Скуайъра и мисля да купя Washburn USM-RX10MC за 350 лв. Цитирай
Slav Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 (Редактирано) Не. Правилото shit in - shit out долу горе важи. Неможеш да очакваш усилвателя да ти оправя гадния звук на китарата. А това дали ти ще усетиш, че звука на китарата е гаден в сравнение с добра китара, вече е друг въпрос. И все пак, по-евтина китара в добър усилвател ще звучи прилично, а Гибсън за 3 бона в радиоточка ще звучи като пръдня, така че всеки да си прави сам изводите. Редактирано Февруари 12, 2011 от Slav Цитирай
maxim09 Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 (Редактирано) Не. Правилото shit in - shit out долу горе важи. Неможеш да очакваш усилвателя да ти оправя гадния звук на китарата. А това дали ти ще усетиш, че звука на китарата е гаден в сравнение с добра китара, вече е друг въпрос. И все пак, по-евтина китара в добър усилвател ще звучи прилично, а Гибсън за 3 бона в радиоточка ще звучи като пръдня, така че всеки да си прави сам изводите. На същото мнение съм Редактирано Февруари 12, 2011 от maxim09 Цитирай
asparuh75 Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Това е китара за 260 лева (нова) http://vbox7.com/play:799f4a05 Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Не. Правилото shit in - shit out долу горе важи. Неможеш да очакваш усилвателя да ти оправя гадния звук на китарата. А това дали ти ще усетиш, че звука на китарата е гаден в сравнение с добра китара, вече е друг въпрос. И все пак, по-евтина китара в добър усилвател ще звучи прилично, а Гибсън за 3 бона в радиоточка ще звучи като пръдня, така че всеки да си прави сам изводите. На същото мнение съм А къде видяхте да съм написал обратното пък?! Бих казал, че даже съм на същото мнение. Но това не променя факта, че колкото и да ти е добър усилватела, не може да ти коригира пропуски в звука на китарата! Ако свириш с лоша китара в добър усилвател сигурно ще звучи по-добре от колкото в лош, но това си е заради по-добрия звук на добрия усилвател, не че ти е коригирал звука на китарата. Цитирай
xxxmyheroinexxx Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Ах..да аз съм с същата.. Squier Bullet Strat имам я от близо година. Обаче аз на акустична не съм свирила много.. причината поради която я взех е че само такива продаваха тук Според мен не е лоша, за начинаещ е перфектна само дето адаптерите ми ръждясаха много бързо.. Сега съм решила да си взема нещо по-добро Цитирай
Dankata0071 Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 (Редактирано) От личен опит знам че за 200-300 лева няма кой знае каква китара да си вземеш и все ще има нещо за което да се оплакваш. Виж http://www.musicworld.bg/bg/c_358/Electric_Guitars.html китари Корт по 200-300 лева са прилични сравнение със Squier-ите на същата цена. EDIT : Ха сега зацепих че темата е стара Редактирано Април 3, 2011 от Dankata0071 Цитирай
Recommended Posts