Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Благодарим ви!

(Мога ли да помоля администратора да поправи името на темата на SOUNDPROPHET - Without Words, благодаря предварително! )

Отговорено

Пичове... :recourse:

Страхотно парче, мрачна сиатълска меланхолия + много пауър! Припева цепи, тия двугласи ми връщат спомена за една велика личност, която ни напусна преди 9 години...

Отговорено

Евала пичове !!!

От километър си личи желанието и енергията, която са вложени в тия парчета, затова и са се получили добре. Личи си, че вярвате в това, което правите - затова излиза истинско ! :thumbs_up:

(за разлика от маса други поп-рок-алтернативни групички, дето само ми се прозяват по микрофона и маат кунки през струните)

Всъщност, това е първата родна по- лека група, която ми харесва, от времето на дебюта на "Пиф" и "Остава" насам... :godbless:

• 4 months later...
Отговорено

Не са ви никак лоши парчетата (да не ви се вдига много самочувствието само от хубави коментари). Относно микса, на мен барабанките ми звучат малко извън микса и ми звучат малко програмирани (?) Иначе дерзайте, имате потенциал и не звучите типично за БГ банда, което мисля, че си е направо комплимент.

Отговорено

Благодарим. Самочувствие не се вдига така лесно ;) Знаем, че трябва и още.

По темата за записа... нека приемем, че това са едни демо записи. Няма грам програмиране в записа, и има какво още да се желае. На този етап толкова от нас. Скоро смятаме да запишем още 3-4 песни и да поработим по-сериозно на микс и мастеринг.

Отговорено

:thumbup: Много силно, много енергия!! Евалата. Хубавата музика се ражда от наистина отдадени музиканти.

Успех!!