Skumata Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Здравейте приятели, ето още едно наше парче за слушане! Можете да го чуете тук: SOUNDPROPHET.ОRG Или на страницата ни в MySpace тук: SOUNDPROPHET SPACE 1 Цитирай
Stivy_k Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Жестоко! Много атака много енергия! Супер! След това парче вече съм фен! Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Здраво сте работили, тук съм фен, както винаги - яко! Цитирай
Skumata Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 Благодарим ви! (Мога ли да помоля администратора да поправи името на темата на SOUNDPROPHET - Without Words, благодаря предварително! ) Цитирай
bulby Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Пичове... Страхотно парче, мрачна сиатълска меланхолия + много пауър! Припева цепи, тия двугласи ми връщат спомена за една велика личност, която ни напусна преди 9 години... 1 Цитирай
Skumata Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 Благодаря ти! Тази личност все още хвърля гигантска сянка върху нас от там горе 1 Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Добър звук и добре балансиран Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Евала пичове !!! От километър си личи желанието и енергията, която са вложени в тия парчета, затова и са се получили добре. Личи си, че вярвате в това, което правите - затова излиза истинско ! (за разлика от маса други поп-рок-алтернативни групички, дето само ми се прозяват по микрофона и маат кунки през струните) Всъщност, това е първата родна по- лека група, която ми харесва, от времето на дебюта на "Пиф" и "Остава" насам... Цитирай
Skumata Отговорено Февруари 9, 2011 Автор Отговорено Февруари 9, 2011 Благодарим за хубавите думи! Това ни дава много сили да продължаваме напред! Цитирай
Demetrii Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 На сайта ни са качени и останалите песни, които успяхме да запишем. Enjoy! Цитирай
vane Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Не са ви никак лоши парчетата (да не ви се вдига много самочувствието само от хубави коментари). Относно микса, на мен барабанките ми звучат малко извън микса и ми звучат малко програмирани (?) Иначе дерзайте, имате потенциал и не звучите типично за БГ банда, което мисля, че си е направо комплимент. Цитирай
Demetrii Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Благодарим. Самочувствие не се вдига така лесно Знаем, че трябва и още. По темата за записа... нека приемем, че това са едни демо записи. Няма грам програмиране в записа, и има какво още да се желае. На този етап толкова от нас. Скоро смятаме да запишем още 3-4 песни и да поработим по-сериозно на микс и мастеринг. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Демо или не - звучите много добре и на мен лично ми хареса много! Успех!!! Цитирай
vaskop Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Много силно, много енергия!! Евалата. Хубавата музика се ражда от наистина отдадени музиканти. Успех!! Цитирай
Recommended Posts