KingdomX Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 мара ба бате,както казват мангалите(нали и те са хора от народа ) Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Удри Майка - както викат у Северна България Цитирай
Sad But True Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Привет градски Страшно позната физиомутра имаш. Случайно да познаваш един Евгени с доста къдрава фризура? Евгени казваш,така наречения Бай Генчо,дет замина за уса? А ако ти си този дет си мисля.....какво пиене ще падне.....мани-беги Цитирай
Sad But True Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Удри Майка - както викат у Северна България Удри,удри Цитирай
RockoBG Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Kalimera както казват турците Ше има препиване усещам. То много 'убаво станало т'ва с поздрвите 'е. 'Ма такива сме си ... полиглотчета. Цитирай
Sad But True Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Ми ако ви се идва до Варна,че аз до София не знам га ши мога да отскоча,тука е мацаница.Шефа гледа лошо,сроковете текат(и свършват,д'еба). Цитирай
niki123bg Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Евгени казваш,така наречения Бай Генчо,дет замина за уса? Същият ... На мен са ми страшно разбъркани спомените от онези години, но като се прибера към Варна можем да ги опресним на биричка Цитирай
Sad But True Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Евгени казваш,така наречения Бай Генчо,дет замина за уса? Същият ... На мен са ми страшно разбъркани спомените от онези години, но като се прибера към Варна можем да ги опресним на биричка Готово е Цитирай
maegril Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Wazzzzzzzzzzzzzzzz up - Както казват тревоманите Цитирай
Sad But True Отговорено Април 3, 2006 Автор Отговорено Април 3, 2006 Jo ma nigga, как то казват в Харлем Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Хилоу , както казват американци/англичани ... Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Ебаниеееееееееееееееееееееееееееееееееее.!!!- тва е по Монтанско му за добре дошъл.!! Цитирай
Recommended Posts