Jim Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Mного големи,тежкарска работа,дано се раждат повече такива музиканти!! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 Аз напоследък се запалих по тях, изумителни музиканти и инструменталисти И свирят с голям хъс, откак намерих ДВД-то с концерта от Будокан, бях много впечателен. Много ме накефи и как си разменят инструментите - интересен трик Иначе Пол Гилберт като китарист не ми е от най - любимите, въпреки че е изключителен музикант и виртуоз, но заеднос групата мачка. Все пак ми се щеше да го видя наживо в София Лайв Клуб, заедно с един от любимите ми китаристи - Тони Спинър, а и жалко, че преди 2 години не можах да отида на самите Мр. Биг , когато свириха в София (мисля, че в Универсиада,ако не се лъжа) Ето ТОВА не мога да спра да го гледам тия дни. Поздрави! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Jim, силата на тия банди беше преди повече от 15 години. Всичко вече е на доизживяване според мен. Трудно можеш да намериш нови и кадърни банди вече. Цитирай
Recommended Posts