canonoff Публикувано Март 31, 2006 Публикувано Март 31, 2006 Извинете ако вече има такава тема, но аз нещо не я намирам. Та въпроса ми е: Къде могат да се намерят таблатури или ноти на български групи? Цитирай
stratocaster Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 ако трябва да сме честни - никъде Цитирай
EvilSpirit Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Ми за БГ сайт с таблатури не знам май няма :think: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 ТОВА мисля може да свърши частично работа... <_> Цитирай
Jeff Beck Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 За съжаление мисля че никъде. Аз имам няколко и то са ми ги давали приятели Цитирай
KingdomX Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 в самите песни вадиш по слух(не мисля чв има група която да си заслужава да таболира(мое мнение)) Цитирай
stratocaster Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 пей сърце...там са само акорди човека пита за табове - предполагам със сола и така нататък... тук таме съм намирал по някой таб на ахат примерно или на бтр ама е било супер отдавна Цитирай
KingdomX Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 пей сърце...там са само акорди човека пита за табове - предполагам със сола и така нататък... тук таме съм намирал по някой таб на ахат примерно или на бтр ама е било супер отдавна аз не се сещам да има бг соло което да ме е впечатлило с нещо....ако някои се сеща да драсне коя е песента... Цитирай
ultrazone Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 в самите песни вадиш по слух(не мисля чв има група която да си заслужава да таболира(мое мнение)) А ти какво си заслужил??? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 аз не се сещам да има бг соло което да ме е впечатлило с нещо....ако някои се сеща да драсне коя е песента... Ми вземи се пообразовай малко откъм българска музика и тогава говори! Бързото соло не е критерий за добро соло, а и както винаги съм казвал, добрият музикант е този, който може ДА СЪЗДАВА музика, не просто да свири кавъри на някакви групи... Слушай малко БТР, Сигнал, Ахат...Киора дори! В песента "Твърда симфония" на Киора има такова соло, което съм сигурен, че малко хора могат да измислят, камо ли пък ти... И за в бъдеще си спести подобни меко казано смешни изказвания... Цитирай
Sad But True Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 аз не се сещам да има бг соло което да ме е впечатлило с нещо....ако някои се сеща да драсне коя е песента... Ер малък - 1992 - само се заслушай Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 аз бях видял преди два месеца в fenbg.com неква папка имаше със някакви бг табулатури ама бяха малко Цитирай
black_waltz Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 аз не се сещам да има бг соло което да ме е впечатлило с нещо....ако някои се сеща да драсне коя е песента... Ай извади ми на Wartime солата пък тогава философствай, в БГ има доста групи с зверски сола, това че Ти не си ги чувал не значи, че не съществуват по темата - в раздела "Ноти, уроци..." се намират няколко много добри таба на български парчета.... Цитирай
killer Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 (Редактирано) Аз и някои колеги от форума Ozzy, Baby Thomas с общи усилия сме извадили: Бтр - Хей Момиче (соло) Сигнал - Да те жадувам (соло) Ахат - Земя на Слепци и Монолог ФСБ - Високо (соло) Киора - Вярвам в теб (соло) Има още няколко таб-а на колеги от форума които са в раздел "Ноти, Уроци и други" ако имат желание нека да сложат линковете в тази тема за да ги обединим в една тема !!! :twisted: Марио :twisted: п.п Според мен темата е за раздела "Ноти, Уроци и други" а не тук Редактирано Април 1, 2006 от killer Цитирай
Recommended Posts