la.chapla Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Здравейте, аз съм Чаплата на 19. До скоро свирех на китара, преди да реша че ми се занимава с нещо по-изискано Въпроса ми е колкото и музикален толкова и здравословен. 1. Има ли смисъл да почвам на тази "крехка" възраст с тромпет? 2.Имам недоразвит фронтален синус, т.е. не винаги мога да дишам в ритъм. Това пречка ли ще е? Благодаря ви предварително. Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 Всичко зависи от теб аз съм пушач, астматик, с няколко пневмонии за последните години, и свиря на хармоника, което е още по сложно от към дишане Цитирай
Katsko Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 Здравейте, аз съм Чаплата на 19. До скоро свирех на китара, преди да реша че ми се занимава с нещо по-изискано Въпроса ми е колкото и музикален толкова и здравословен. 1. Има ли смисъл да почвам на тази "крехка" възраст с тромпет? 2.Имам недоразвит фронтален синус, т.е. не винаги мога да дишам в ритъм. Това пречка ли ще е? Благодаря ви предварително. Не мисля, че някое от двете ще те спре или би ти било сериозен минус. Цитирай
la.chapla Отговорено Януари 31, 2011 Автор Отговорено Януари 31, 2011 да де да, ама носа ми е постоянно пълен, и дишам главно през устата... Цитирай
Victor94 Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Ми то на тромпета се диша през устата, бе. Може и през носа, но доколкото знам повечето тромпетисти дишат през устата. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 (Редактирано) И аз да ти кажа имам проблеми с дишането поради крива носна преграда,но това не пречи от осми клас да свиря на флейта,значи вече 14 години.Ако имаш желание нищо не може да те спре.И 19 години хич не е крехка възраст хората започват доста по-рано. Редактирано Февруари 1, 2011 от Heartman Цитирай
Recommended Posts