Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

търса да си купя някаква ел. китара около 200лв. , но незнам каква.Някой може ли да предложи нещо което си струва парите.Благодаря за изказаното мнение на всеки.

И още нещо -ако дадете мнение кажете и от къде мога да си взема китарата която вие предлагате.

Отговорено

Мое мнение, не искам да ангажирам никого с него - ако си начинае6т, събери о6те 200 лв и си купи Ibanez GRG170. Магазина се намира в Благоевград.

Ямаха Пацифика са съ6то добри китари - Динакорд, на Петте кьошета в София. Потърси не6то и втора ръка! Няколко теми назад се продаваше Миузик Мен ОЛП, съ6то много добър избор.

Успех!

Отговорено

Squier affinity strat!

за тая цена БЕЗАПЕЛЕЦИОННО - най доброто

Отговорено

поогледай из обявите в "Купувам продавам...." от време на време изниква по нещо стойностно на съвсем прилична цена

Успех

Отговорено

Аз ти препоръчвам или Squier Stratocaster или Булет Страт за парите си са много добри аз свиря на булет и е доста добре за начинаещ :greenball:. Все пак провери на всякаде пробвай, чуи как свирят :)

Успех в начинанието :).

Отговорено

Squier Affinity Strat или Standard Stratocaster (2рата е малко по добра), аз съм със Squier Strat Special и съм много доволен, изкарва доста приличен звук (особено след малко бърникване и преработка на адаптерите), единствен недостатък - шума на адаптерите

Отговорено

За толкоз пари наистина Squier Standart Strat или някакъв Булет е най-човешкото, което наистина ще ти върши работа. Иначе има разни Behringer и подобия дето не стават.

Отговорено
Squier Affinity Strat или Standard Stratocaster (2рата е малко по добра), аз съм със Squier Strat Special и съм много доволен, изкарва доста приличен звук (особено след малко бърникване и преработка на адаптерите), единствен недостатък - шума на адаптерите

не мисля че само адаптерите са и недостатък но китарата е добара..аз сум с такава:blink:

Отговорено

Искам да кажа - единствен голям недостатък, а другото - евтини части, то е много ясно, но подлежи на ъпгреид по нататък

Отговорено

Има един куп подбони теми!

Моля позвайте търсачката!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.