Jump to content
Българският форум за музиканти

За Новата Визия На Форума И Проблемите В Последно Време.


musicman

Recommended Posts

Уважаеми посетители,

както сте забелязали в последно време настъпиха някои наложителни промени в следствие на което възникнаха и различни проблеми с ползването на форума.

Какво всъщност става?

Първо сменихме хостинга. Сега сме на ново място. Проблемите свързани с това са предимно в това, че някои интернет провайдъри не са си опреснили DNS записите. Ако виждате стария форум, който е затворен - значи трябва да се обадите на интернет провайдъра си и да го подсетите да си опресни ДНС-ите.

 

Другото нещо, което се случи е че форумът беше ъпгрейднат до последната версия. Това също доведе до някои проблеми а именно, че се изгубиха някои снимки. За съжаление не можем да гъ възстановим, така че ще трябва да си ги качите пак.

 

Относно визията. Това е стандартен скин, който ще позлваме временно. Стария скин няма да го върнем защото първо не е съвместим с новата версия и второ искаме умишлено да сменим визията.

 

Искам да се извиня от мое име и името на екипа, кото поддържа форума и сайта за причинените неудобства. Моля за търпение и разбиране ако отново се появят проблеми. Рано или късно ще ги изчистим :)

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.