Jump to content
Българският форум за музиканти

забавяне


koko15

Recommended Posts

здравейте .. аз свиря на китара и сега като вкарвам кабела общо взето в лаптопа на лайн-ин и има стабилно забавяне .. нещо някой да знае по въпроса бтв с уиндоус 7 съм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Нарича се латенция и бтв .. къф е проблема?

 

:) Карам Рено като натисна педала и понякога не тръгва както трябва, демек бави ... някакви идеи

 

Хора, ако искате нормален отговор задайте си нормално, и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изчерпателно въпросите ... щото боб остава по коледните празници, ама не всеки може да гадае по него ...

 

Та какъв беше въпроса?

 

Поздрави!

Герги

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявайте за некоректно зададения въпрос.Ами проблема е че примерно искам да свиря върху някоя песен да кажем обаче ми се получава латеция и е мн дразнещо нещо да няма некви настройки на звуковата карта или :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, какъв е лаптопът, съответно дали има някаква читава вградена звукова карта (99.99% няма), как се опитваш да свириш - с програма ли, ако да - с коя? И т.н. и т.н.

 

Тия вградени звукови карти не се поддържат от asio драйверите, съответно няма как да няма забавяне. Трябва ти външен usb интерфейс.

 

- Иво

Редактирано от ivo3d
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае стига с тия компютри бе,имаш пари за лаптоп все ще да намериш пари за малко усилвателче до 50 лв,както му казват тук кубе.

Утре някой ще пусне тема "как да си включа китарата в мерцедеса.."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Бъзикаш се ти, ама хората са го измислили вече :rolleyes:

 

http://www.youtube.com/watch?v=wVjD05flnlU

 

За автора - има една тема, закачена наааай-горе в раздела, води се като важна такава, Информационна тема за раздел Китара. Да се обзаложим ли, че не си я чел?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе 11 мс по принцип изобщо не са баш никакво забавяне, ей сега разбъзиках asio4all настройките и при бързи сола си е направо кофти. А и какво имаш предвид под външна, тя и моята на практика не е външна щото е вътре в кутията на компютъра... Ама да е вградена в дъното ме съмнява - те по принцип са една малка интегрална схема, дето има вътре един АЦП и един ЦАП, всичко останало ти е софтуер с кото малко трудно ще се постигне толкова малко закъснение (освен ако просто използваш компютъра за да ти усили сигнала от някакви камиончета или директно от кирата и не ползваш софтуер)...

Редактирано от ivo3d
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.