lyubohar Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Здравейте. От няколко дена влизам трудно във форума. Има ли някакъв проблем или е при мен причината? Цитирай
Heartman Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Имаше профилактика и сега би трябвало да е нормално.И аз влизах затруднно. Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Kaкто се спомена - имаше профилактика. Днес или утре, като след профилактика може да очаквате сериозни изненади. Ако влезете във форума и видите нещо различно не се чудете - на правилния адрес сте П.С. Заглавието на темата ме наведе на мисълта, че ще се обсъжда нещо съвсем различно и се зачудих какво общо има то с "Предложения" Няма да споменавам първите си асоциации, а вие не си ги представяйте Цитирай
Fallenblood Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 а какво е това F, което ми излиза най-отгоре на страницата, както и като си едитвам поста? Цитирай
Acei Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 а пък аз за да не отварям нова тема реших да пиша какъв проблем имам от вчера се опитвам да си кача нов аватар и не мога дава ми някаква грешка надявам се скоро да се оправи Цитирай
rinti Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 (Редактирано) Ако влезете във форума и видите нещо различно не се чудете - на правилния адрес сте Хах, преди малко влизам и си викам сбъркал съм адреса, защо съм влезнал в форума на laptop.bg който е 1:1 Проверих си адреса и влезнах пак и нямаше грешка явно Редактирано Януари 21, 2011 от rinti Цитирай
lyubohar Отговорено Януари 21, 2011 Автор Отговорено Януари 21, 2011 Здравейте. Продължава трудното влизане във форума. Явно не е от мен. Също така дизайна не ми допада-мое мнение. Цитирай
Recommended Posts