boogerman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 "свириш" е малко да се каже вервай ми... Боян рулира. Който го е гледал знае за к'во става въпрос Цитирай
Atari Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Ми ха де кажете, за кой кого става дума, че да не се излагам тука... и все пак чейна е интересен Цитирай
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Ами аз да ти кажа точно с тази подредба не съм го слушал... и на мен ми е интересно как точно ги използва тези два фейза скоро щеше да има едно свирене на тяхната група в Ла Страда ама нещо се бъгна работата Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Китара, SGX2000 ( dist, compressor, Prog. equalizer, Rev,Chor. ili Delay, spored zavisi, рядко noise gate, понякога pitch transporter, и почти навсякъде envelope), Creative SB5.1, PC, кубе... но съм зле със софтуера записващ... Налбантов, дай :idea: ... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Китара, SGX2000 ( dist, compressor, Prog. equalizer, Rev,Chor. ili Delay, spored zavisi, рядко noise gate, понякога pitch transporter, и почти навсякъде envelope), Creative SB5.1, PC, кубе... но съм зле със софтуера записващ... Налбантов, дай :idea: ... 1.Asio драйвери за Creativ-a 2. Steinberg Nuendo 2.0.039 ли беше... 3. VSTi инструментис всякви звуци семплери VST плъгини - ефекти които вървят в Нуендо 4. Дискове с семпли -барабани - Акаи дискове. За по добро не се сещам. Цитирай
Bo Yan Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 boogerman, кажи кой си, че по ника не те познавам . имам да те черпя мерси. малко ще поясня за ефектите. озовах се с 2 много яки фейза. не съм ги ползвал наживо още и двата, но знам какво бих направил с тях. по принцип единия го слагам на мноооооооооооооого дълга вълна, така че да смачка и завърти звука до неузнаваемост (ползвам го на едно от яките парчета на бандата ми, вижте в "какво, къде, кога" - "змей") и след това евентуално бих пуснал втория фейз на къса и плитка вълна, нещо като тремоло ефект. Понякога слагам хоруса след дилея, но рядко. не държа много на тия работи. и за да стане интересно... ако вече сте видяли за концерта на "Змей" ще ви кажа, че ще свиря с Туин Ривърб. Без коментар. Ето и chain-a с подробности : Guitar (custom made) - Phase Shifter #1(Small Stone na Electro Harmonix) - Phase Shifter #2(Small Stone na Electro Harmonix) - Pro Co Rat Distortion - Boss Chorus - Boss Delay - Fender Twin Reverb. Туина има хубаво тремоло, което обожавам и ползвам много. Реверберация слагам тук-таме. www.boyanhristov.com Цитирай
thurston Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 (Редактирано) epiphone by gibson accu-bass -> sonic fuzz -> C-60 + колона squier strat -> proel wah -> sonic fuzz -> DOD Supra Distortion FX55 (с минимален дист за 'нормалните' неща и до края за фийдбек) -> С-60 + колона с <<КПД-0>> най-често обаче epiphone by gibson accu-bass -> bass master + 4x12 cabinet (при пламен, батка) Редактирано Май 6, 2005 от thurston Цитирай
thurston Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 много джаджи, бе, момче! колко апартамента продаде кажи сега... Цитирай
Glacierise Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Tи па къде ли живееш, да го сбереш сичкото тва Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Tи па къде ли живееш, да го сбереш сичкото тва На сцената Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 много джаджи, бе, момче! колко апартамента продаде кажи сега... В последния си вариант схемата изглежда по друг начин. Много от звената са заменени с доста по-професионални техни събратя Например Тубмана е заменен с Меса Триаксис, а кубетата с Меса Симул Клас 2:90 лампов стерео усилвател и 2хМеса Ректифайър Кабинета. А нуждата от мъкнене на Овейшъна отпада (че и електрическата), след като в схемата влезе и Музикман-а на Петручи с пиезото и общо взето реши проблема с китарите като цяло Хеви Метал! :hello: Цитирай
Black Bird Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm лека промяна Цитирай
Black Bird Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 Мите, честито!!! Време е за семпли!!! просто и ясно "3" Деляне! Нема проблем! Само да дойде и ампа! Цитирай
Recommended Posts