stalowa_wola Публикувано Март 27, 2006 Публикувано Март 27, 2006 Счупих си малкото магаренце на баса . То е пластмасово. Някой знае ли дали се продават такива някъде ? Басът е със стандартен фендерски гриф . Цитирай
faso Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 начи и аз преди време иах такъв проблем .... мой съвет е да отидеш на лютиер и да ти направи едно бронзово което е вечно с-у 20 лв... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 и се казва нут а не магаре можеш да си направиш такъв от някаква пласмаса. Цитирай
stalowa_wola Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 и се казва нут а не магаре можеш да си направиш такъв от някаква пласмаса. Мда май така ще стане Само си търся пластмасата. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 като металист счупи от някой уличен телефон пласмасата. аз така си зех за да си правя едни отвори в колоните Цитирай
stratocaster Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 и после с часовникарски пилички готино се получава Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 Като се замислиш...20 лв са това, къде не си ги дал, излезеш 2-3 вечери на кръчма и вече ги няма, а щом става въпрос и за китарата, не би трябвало изобщо да се замисляш дали да ги дадеш или не за бронзово магаре (да му кажеш "нут" си е...простащина, все едно да кажа "броукна ми се фуут суитча на амплифайера" :think: )... Направо хващай баса и бегом при лютиера Цитирай
stalowa_wola Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 Като се замислиш...20 лв са това, къде не си ги дал, излезеш 2-3 вечери на кръчма и вече ги няма, а щом става въпрос и за китарата, не би трябвало изобщо да се замисляш дали да ги дадеш или не за бронзово магаре (да му кажеш "нут" си е...простащина, все едно да кажа "броукна ми се фуут суитча на амплифайера" :think: )... Направо хващай баса и бегом при лютиера Ти кой лютиер би ми препоръчал? Цитирай
Recommended Posts