whitegoat Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Мисля да взимам ето този усилвател за репетиции,обаче не съм сигурен дали е достатъчно мощен,че сме в малко помещение пък барабаниста думка много здраво и китарите трябва да са доста дигнати за да се чува нормално.Аз пък нямам много опит с различни апаратури и не мога да преценя дали ще стигне...мнения? Цитирай
Johnyy Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Пфф 180 вата са напълно достатъчни .. Цитирай
blr Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Най-вероятно ще е достатъчно силен, но аз не бих дал 350 лв за усилвател на Behringer. Виждал съм далеч по-качествени апаратури да се продават за подобни пари, втора ръка във форума. Според, това би била по-разумна покупка. Цитирай
Fashion Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Към 180W за бас може и да са достатъчни, друг е въпроса при Берингер ми се струва,че не отговарят. Поне това е моето впечетление. Свирил съм с такова кубе за бас в репетиционна и с не много блъскащ барабанист става , но на почти максимално усилване. Според мен бас апаратура за репетиции, в около 40-50 квадрата репетиционна трябва да е около 250W- RMS. Цитирай
whitegoat Отговорено Януари 15, 2011 Автор Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) Репетиционната ни е по-малка даже и 40 квадрата няма.И аз знам,че беринджър не е най-реномираната марка,но кубето ми трябва един вид за сега само за репетиции,затова гледам и нещо по-евтино.Обаче като се замисля по-добре да метна повече пари след време за нещо качествено и мощно,което ще ползвам с години...май така ще стане Редактирано Януари 15, 2011 от whitegoat Цитирай
blr Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Да повторя, оглеждай се из обявите на форума. Почти всяка седмица излиза по нещо за 350-400 лв, което ще е много по-добро от който и да е Behringer. Цитирай
Fats Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Да не пропускаме и друг момент . почти сигурно този усилвател остава завинаги твой. Освен ако един ден не го продадеш за минимална цена. Послушай съвета за втора ръка. Цитирай
Munje Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 Съгласен съм с колегите! Със сигурност ще намериш нещо по-добро 2-ра ръка за тези пари! Пък и не казвай че кубето ти е само за репетиции,защото винаги може да ти потрябва за концерт. Успех с търсенето! Цитирай
bat_koren Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 не се лъжи с това кубе в нашата репетициона има 1 такова и 1 стаг 60 вата (стага свири по силно) и определено не е 180 вата нз дали има и 50 ако не можеш да намериш нещо качествено на старо за тези пари по добре си вземи стаг БА-60 или нещо такова нови са по 280 лв Цитирай
Recommended Posts