fifcho Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 (Редактирано) Днеска като идвах на работа ме споходи видение направо лумбаго, гръдна жаба, ишиас, вода у колената викам си те така да напишем едно текстче от "ония" и те прилагам неколко рими Както си вървя и гледам млад чаровник брули сливи леко влажна се усещам с погледите похотливи Пр. Разклати ме разклати виждаш колко съм игрива разклати ме и ще падна като тая зряла слива Та значи, ако сакате да ви напишем такъв текст не ме дирете ама ич Редактирано Януари 13, 2011 от fifcho 4 Цитирай
CORROSED Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Леле великолепно е, не мога да си го избия от главата!!! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Къртиш мивки, пич Направо да те крадем с бандата за текстописец - пауър метъл чалга (rofl)!!! 1 Цитирай
bulby Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Малииииииии, чекай, че се разщракАх с пръсти и рипнах връз бюрото! Цитирай
Telerig Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 РегистрирА ли го в министерството на културата, щото скоро може и да го слушаме без да вземеш пари от цялата работа. Цитирай
Nic Toms Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Ето нещо и от мен .... Най-голямият мангал много бой дет е ял за два буркана и компот получи до живот ех какъв е тоз късмет с еднопосочният билет (х 2 ) Айшето пак останя сама и ще духа тя за храна а чаветата горките пак ще просят по ъглите Цитирай
Flame Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Даам пйет кило боб за ноф текст. Ма сам идваш и си го носиш боба. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Ама вие верно ще ме запалите да ви взема за текстописци на пауър метъл чалга Да пробвам и аз ли да напиша нещо Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 Ако неко изгорел чалгар сака текст за некоя клесунгерица, те му те на примоция :) Луната изгрява във мене самичка и залеза тъжен след тебе остана във шепите стсках по стара привичка сърцето си пламнало в огнена рана ела докосни го със своите длани кажи че желана съм въпреки всичко и в краткият миг във който остана до смърт да тупти че не е самичко със дъх запотявам прозорците прашни и пиша със пръст по стъклото едва и спомен след спомен за теб маловажни бушуват във мене след всичко това 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Ц!...привичка... маловажни... Туй си е баш интелектуално...Ней според формата Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 Ъъъъ сестро, я ми заби сървъро и не можах да разберем за кво говориме :) Тва е некакво си стихче от тия дето пиша на кило, те така доде одим с овците из полето и въобще не знам за ква форма иде реч Сигурно ако сакам да пишем требва и неко книжчица да прочетем. Я помним, че като бе миничък имаше едни за Татко Барба с картинки. Те тва последно съм чел у живото си 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 (Редактирано) "Луната изгрява във мене самичка" - тук явно автора се сравнява със Слънчевата система или поне с планета от системата, с което явно цели да се надува.. "и залеза тъжен след тебе остана" - най-вероятно това е било подготвено за епичен финал ама някак тук се е наместило.. "във шепите стсках по стара привичка сърцето си пламнало в огнена рана" - Очевидно д-р Чирков и серията от успешни трансплантации в болница "Лозенец" под ръководството на д-р Спасов са разбудили въображението на автора .. "ела докосни го със своите длани кажи че желана съм въпреки всичко" - Тук разбираме , че лирическия герой е женска , хем загоряла , хем оплескала нещата.. "и в краткият миг във който остана до смърт да тупти че не е самичко" - Лирическият герой предполага скорошна кончина на сърцето и телесата около него и търси съчуствие "със дъх запотявам прозорците прашни" -Трябваше да поясни , че прозорците са мръсни , и в желанието си да бъдат почистени духа върху стъклата и поради липсата на препарат за почистване на стъкла ползва в-к "Монитор" и подухва за да повиши влажността на стъклото за да го забърше "и пиша със пръст по стъклото едва" - В процеса на миене на стъклата , лирическия герой открива , че колкото по-чисти са стъклата , толкова по-трудно се разбира какво пишеш върху тях с пръсти "и спомен след спомен за теб маловажни бушуват във мене след всичко това " - Тук момата си спомня , че е забравила включена ютията в къщата на майка си , но за да не дразни, прикрива опасенията си за предстоящия пожар .. Редактирано Февруари 4, 2011 от Басурендер Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 ^^ Ней според формAта Tака написано дали става по-ясно? формАт- любим термин в модерния български език, пр. Мюзик Айдъл, Биг Брадър и подобни. Цитирай
Recommended Posts