asparuh75 Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 (Редактирано) Аз кадидат музиканта http://vbox7.com/play:2805da51 http://vbox7.com/play:69fe134e Редактирано Януари 11, 2011 от asparuh75 Цитирай
Valeri_pj Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Направо ги изкърти ! Диджея си глътна граматиката.Интересно ми е само Спенса без акомпанимент какво може да изкара ! Цитирай
stef_lp Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Не го знам тоя 3-тия най в ляво, но едва ли и той може да те оцени подобаващо.. та не са те пуснали по напред, а? За пръв път чувам това нещо 'Ариа', може да обясниш малко за какво става въпрос ако искаш Цитирай
L.K. Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Този кастинг малко та@ак ми се вижда. На реалити форматите яко им паднаха рейтингит - що ли се пънат? Аспарух рулз! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Абе,фен,хубаво свириш,ма къде си се заврял някви чалга звезди да те оценяват?Събери си банда Цитирай
asparuh75 Отговорено Януари 15, 2011 Автор Отговорено Януари 15, 2011 Просто ми харесва да се забавлявам пред хора които не знаят какво ще им поднеса Не се вземам насериозно ,но мисля че умея донякъде да се изразявам с китарата по един или друг начин.Абе шоу да става Не отидах там за да ми кажат те ,дали мога или не мога да свиря на китара и да ме оценяват. Аз примерно не съм никакъв вокален талант но не ми попречи с колегата Недко да се явим на мюзик айдъл 3 и да оформя нещата сценично-гротескно и да ни излъчат 20 дена преди да почне формата като "изцепките" Да ние ги псуваме те ни се радват Че и в господари на ефира чак влезнахме Абе ШОУ ДА СТАВА http://vbox7.com/play:da8c8831 Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Бе,и ти си веселяк явно,радваш,най-вече с мнението,че не трябва да се възприемаме насериозно.. Тия шибани ТВ формати за мен са Врага - по добре да си цепим добрия стар рокнролл ъндърграунд (по дупките),отколкото неква перхидролена кифла да симулира дейност гледайки празно и да се прави че разбира какво и свириш.. бе ,ти си знаеш,събери си бенд,ако ти се свири..повтарям се.. Цитирай
FFFDF Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 "Повече чисти тонове с чувство".... АХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ!!!!!!!!! Коментари от сорта на "Двойният трилер не се прави така, мойто момче" са ми любими Иначе браво от мен Цитирай
valitchy Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Прегледах ти повечето записи, браво. Пожелавам ти много поводи за усмивки, все така добро настроение и успехи! Цитирай
rocker_vn Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 хахах много яко. особено с Недко в мюзик айдъла. "уи ар ливинг на село със марин" и според мен журито не може да оцени реално кой може да свири, особено пък на китара. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Като е кастинг за музиканти , нека и журито да са музиканти, а не просто хора които са свързани с музиката по някакъв начин. Аз, че знам как да ползвам часовника не ме прави автоматично часовникар А за участието , браво. Хубаво е , че си естествен и не се взимаш прекалено насериозно Цитирай
Recommended Posts