Daniel Sotirov Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Искам да попитам как да изчистя краша. Гаража ни се наводни и в цялото помещение беше влажно, после насъпи зимата и явно е бил подложен и на ниски температури. Докараха ми го в следното състояние: зеленикави петна (предполагам корозия) и с около 1см цепнатина. Въпросът ми е как да го изчистя от зеленикавите петна? А за цепката ми е ясно, че ще се реже (няма да е за 1ви път). Благодаря предварително! Цитирай
Danny47 Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Не знам как да го изчистиш, но като цяло чинелите не трябва да са подлагани на ниски температури, защото се чупят много бързо! Следователно и тва, че ще го изрежеш няма да ти реши проблемите. Ако е неизбежно това да свириш на студ, ползвай нисък клас чинели, за които да не ти пука мн мн ако са пукнати или мръсни. Цитирай
Daniel Sotirov Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Еми просто така се случи да седи на такива условия за известно време. Ако някой може да ме освети как мога да го изчистя без да го повредя още толкова ще е много добре Цитирай
peterko Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 кислородна вода, сода, оцет, бензин.... някое от тия неща трябва да свърши работа ако не ти се купува специален препарат за почистване на чинели... Цитирай
Daniel Sotirov Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Мерси peterko Някой с други предложения ? Цитирай
manowar168 Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 аз си чистя чинелите (незнам до колко е полезно за чинела :Д ) смесвам лимонов сок, сол (гледам да се разтвори добре че да не надраскам чинела), препарат за миене на прозорци или нещо друго и кислородна вода и последния път като си чистих райда можех да го ползвам като огледало Цитирай
V3n0m Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 кислородна вода, сода, оцет, бензин.... някое от тия неща трябва да свърши работа ако не ти се купува специален препарат за почистване на чинели... +1 Това ще ти свърши работа Цитирай
Daniel Sotirov Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Ето какво ще направя. Ще го мина 1во както каза pektero и след това ще го лъсна с бъркоча на manowar168 Мисля че така ще е най-добре Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Почнахте и вие като китарджиите да прайте бъркочи за черна магия. В магазина продават специални препарати, при това изобщо не са скъпи. Отиваш, питаш кой е по-подходящ - има за по-лека периодична профилактика, има и за по-сериозни интервенции). И после ползваш. Толкова е просто... Цитирай
Daniel Sotirov Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Baby_Thomas краша по принцип не е мой, а на барабаниста ни. Благодаря за линковете! Ще му ги пратя и ще го посъветвам да си поръча някой от двата Цитирай
hitman1659 Отговорено Юни 20, 2011 Отговорено Юни 20, 2011 На мен ми казаха да си чистя чинелите така : Вода, лимон, хлебна сода и вълнен парцал Така добре се чистя .Дано съм помогнал Цитирай
Recommended Posts