BlueZone Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Едно такова китарно с деликатни келтски мотиви: A Smile Of An Angel Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 (Редактирано) Много гот .Хареса ми Аз лично бих търсил по-различен звук за барабаните Редактирано Януари 2, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 СТРАХОТНО!!!! Майсторска пиеса! Няма какво да добавя... (единствено на определени места ми звучи нещо натрапливо фусът, прекалено права линия някак има в моменти, в които очакваш да е раздвижен...) Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 2, 2011 Автор Отговорено Януари 2, 2011 Барабанчето и мен нещо не ме кефи съвсем, ама днес ми се наду главата просто и ще го оправям някой от следващите дни, че сега най-много да го прецакам. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Много готино парче! Но наистина барабаните все едно са от друго (по-бързо) парче Цитирай
bo_yan Отговорено Януари 3, 2011 Отговорено Януари 3, 2011 Пиесата- музикантска, има потенциал. Звукът на всички инструменти е отврат. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Много приятно и мелодично парче, хубава хармония, браво Но като микс ми седи малко тънко, липсва плътност някак си, но това вече ти ще си го оправиш, важното е, че музикалното съдържание присъства. Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Плътността подозирам че се дължи на проблеми в аранжимента по-скоро, защото реално няма инструмент, който да запълни определена част от спектъра като хората. Ще го мисля още. Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Ами музикантско е - правя го за личен кеф и посвещение на определен човек. Ако го правех, за да го продавам на някой, щеше да е къде-къде по-смилаемо Цитирай
Valserp Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Артикулацията ти ми пълни душичката Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 9, 2011 Автор Отговорено Януари 9, 2011 Интересното е, че за първи път записвам подобни неща с такава китара (японско копие на Les Paul) и дори аз съм изненадан от саунда и. Тоя тип китари винаги са ми звучали по съвсем друг начин и не предполагах, че може да се изкара точно това от нея. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Парчето е мноооого хубаво и красиво по Steve Morse-ки начин. Много готин саунд на китарите. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Фамознооо парче!! па свиренето не сметам дори за нужно да бъде коментирано... Цитирай
Recommended Posts