valitchy Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 (Редактирано) Много любима песен, надявам се да ви хареса! трака моето включване поздрави пп.: поиграх си само с ритъм китарата и барабани, не съм записвала бас, вокали и клавири, очаквам да се включвате кой с каквото му е кеф :] Редактирано Януари 2, 2011 от VALITCHY Цитирай
ciriljhonson Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Тя и Cocaine е на John Weldon Cale, но далеч повече ме радва изпълнението на Eric Patrick Clapton. Впрочем и двамата са музиканти от които наистина съм се вдъхновявал не веднъж, но ето един ярък пример за това, че един кавър може да звучи по-добре от оригинала. Въпрос на вкус, казало кучето, но за мен нещата стоят така. Цитирай
valitchy Отговорено Януари 2, 2011 Автор Отговорено Януари 2, 2011 ^ + 1 L.K. Супер, благодаря ти за JJ Cale! Ще се радвам да се включиш, намерих този трак, който се доближава до това, което може би предпочиташ: After Midnight backingtrack Моето вдъхновение, всъщност, се оказа Д-р Хаус, там чух мотивчето и не мирясах, докато не го запиша, пък и реших, че може да се получи нещо интересно Поздрави Цитирай
L.K. Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Благодаря за предложението. Tulsa Sound го слушам, но за свирене не ми идва отвътре. Ето още една от онези легенди - Цитирай
valitchy Отговорено Януари 2, 2011 Автор Отговорено Януари 2, 2011 Размазах се от кеф, сигурно ще еволюирам в тази посока един ден.. мечти! Цитирай
L.K. Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Ето ти още един за размисъл от онази комапния - , а после и с J.J.Cale. Цитирай
L.K. Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Едно протъркано кръчмарско парче на J.J.Cale Подходящо е за начинаещи китаристи, които искат да си подобрят звукоизвличането. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 2, 2011 Отговорено Януари 2, 2011 Кичо,Крийм са легенда и основа за маса рок-музика,жалко че младежите не знаят кво е това,а Клептън си върви по негов път доста години вече.. Що нямам една бас-китара да влезна в джема Цитирай
Recommended Posts