Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Драги съфорумци, със съжаление съобщавам , че и моята китара я откраднаха. Китарата е CORT KX5 VN . Ако някой, някъде я види из заложните къщи да свирка.

Китарата се намираше в София, кв. Павлово. Обявена е и в полицията за търсене. Ами...това е. Много здраве и късмет на всички през новата година !!!!

11948698364154380001265787053aQfUowbJwt9XiHiBUxO4.JPG

Редактирано от A40
Отговорено

Успех с откриването!Между другото графиката с черепите ще помогне в търсенето,защото вече става дума за конкретно търсене , а не просто "черна китара".

Успех отново и дано виновниците си получат заслуженото.

Отговорено (Редактирано)

Моите съболезнования за красавицата. Мога да погледна около нас в заложните къщи, ама едва ли ще помогне щото съм от Люлин. Светотатство е да ни крадат най-скъпото - инструмента. :) Дано се намери китарата и говедата дет' са я взели.

Поздрави!

Ванко

Редактирано от ВанКо Пашов
Отговорено
Драги съфорумци, със съжаление съобщавам , че и моята китара я откраднаха. Китарата е CORT KX5 VN . Ако някой, някъде я види из заложните къщи да свирка.

Китарата се намираше в София, кв. Павлово. Обявена е и в полицията за търсене. Ами...това е. Много здраве и късмет на всички през новата година !!!!

11948698364154380001265787053aQfUowbJwt9XiHiBUxO4.JPG

Друго свито ли е?Нямаш ли някой приятел от местната полиция - те са снимали (знаят) наркоманчетата в района - най-вероятно е тяхна работа.

Отговорено

Абе какво става с тез китари бре -много ги крадат...ебаси тъпанарите ! :icon_shithappens:

Да не би нова мафия да се е пръкнала по инструменти-кво става?

:girl_witch:

Отговорено (Редактирано)
:icon_shithappens: Съвсем полудя тоя народ последно време! Отключвам катинара на голямата порта от ателието и го закачам на вратата. Обръщам се, запътвам се към колата, която е на 10 метра на улицата, връщам се и катинара го няма. Едно цигане го отмъкна за има няма 20 секунди. Не можах да го хвана... :girl_witch: Худини ряпа да яде. Редактирано от BassTraffic
Отговорено
Моите съболезнования за красавицата. Мога да погледна около нас в заложните къщи, ама едва ли ще помогне щото съм от Люлин. Светотатство е да ни крадат най-скъпото - инструмента. :icon_shithappens: Дано се намери китарата и говедата дет' са я взели.

Поздрави!

Ванко

Адаш нищо чудно да са при нас в Люлин .. толкова мангасари и наркомани има тука че направо .... абе аман .. дано се намери китарката

Отговорено
братле, какво да кажа. знам точно как се чувстваш.

дано успеем да си ги върнем.

Ами дано през новата година имаме повече късмет !!!!

Отговорено

Човече, дай някакви координати, за да може хората тук да разпратят и постнат информацията и на други места.

Отговорено (Редактирано)
Човече, дай някакви координати, за да може хората тук да разпратят и постнат информацията и на други места.

ами мога да дам и серийния номер, но по-късно защото документа е у нас. Китарата е като чисто нова, с найлончетата на адаптерите, няма нито една драскотинка...

Беше с мек калъф Стаг и е с червен колан. Буксата където влиза жака е леко разхлабена.

Редактирано от A40
Отговорено
Моите съболезнования за красавицата. Мога да погледна около нас в заложните къщи, ама едва ли ще помогне щото съм от Люлин. Светотатство е да ни крадат най-скъпото - инструмента. :cheers: Дано се намери китарата и говедата дет' са я взели.

Поздрави!

Ванко

Адаш нищо чудно да са при нас в Люлин .. толкова мангасари и наркомани има тука че направо .... абе аман .. дано се намери китарката

:) Ами и аз не бих се учудил. Вярно е, че ги има в обилно количество в Люлин. Абе мани... То пък бива бива, ама чак пък толкоз... Айде късмет с търсенето.

Поздрави!

Ванко

Отговорено

A40 - май не ме разбра правилно. Под координати имах предвид да напишеш поне име и телефон, за да мога например аз, като желаещ да помогне, да постна тази информация за кражбата я във фейсбук, я някъде другаде, за да може да я видят повече хора и ако някой случайно има новини по случая, да може директно да ти се обади.

Отговорено
A40 - май не ме разбра правилно. Под координати имах предвид да напишеш поне име и телефон, за да мога например аз, като желаещ да помогне, да постна тази информация за кражбата я във фейсбук, я някъде другаде, за да може да я видят повече хора и ако някой случайно има новини по случая, да може директно да ти се обади.

Разбрах,,... :hysterical: 0889 580 961 Ангел..