Jump to content
Българският форум за музиканти

Вапрос


Recommended Posts

Хи имам един вапрос как се нарича това нещо което се слага на акостичната китрата и тя може да се вклучва в колони или усилватели ако има моля обеснете ми?

2.Вапрос - един ми каза че имало нещо което правило акостичната китарата електрическа обяснете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиезо адаптера позволява да се включи китарата към усилвател, но след като се монтира, за което трябва да се "мод"-не и самата китара, демек най-малкото буксата за кабела трябва да се монтира на китарата.

 

Има и няколко други варианта с адаптери, които се поставят на самата дупка на акустичната китара.

 

При всички положения, обаче те се използват за усилване на акустичния звук и не правят от китарата електрическа. Ако се пробваш да включиш ефект дисторшън например между китарата и усилвателя ще получиш безкрайно неприятна микрофония в общия случай ;)

 

Електрическата китара си е електрическа китара т.е. от акустичната;)

 

 

п.с. и верно се опитай да бъдеш по-внимателен като пишеш, че това дразни (както се видя) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наистина съм бил малко рязък, извинявам се, но всъщност съм прав.Има си правила да се пише на български, нека пишем на български като хората, езика ни и без това малко по малко става английски :read: . Млъквам, че много разводних темата и аз :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.