Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Хи имам един вапрос как се нарича това нещо което се слага на акостичната китрата и тя може да се вклучва в колони или усилватели ако има моля обеснете ми?

2.Вапрос - един ми каза че имало нещо което правило акостичната китарата електрическа обяснете

Отговорено

Пиезо адаптера позволява да се включи китарата към усилвател, но след като се монтира, за което трябва да се "мод"-не и самата китара, демек най-малкото буксата за кабела трябва да се монтира на китарата.

Има и няколко други варианта с адаптери, които се поставят на самата дупка на акустичната китара.

При всички положения, обаче те се използват за усилване на акустичния звук и не правят от китарата електрическа. Ако се пробваш да включиш ефект дисторшън например между китарата и усилвателя ще получиш безкрайно неприятна микрофония в общия случай ;)

Електрическата китара си е електрическа китара т.е. от акустичната;)

п.с. и верно се опитай да бъдеш по-внимателен като пишеш, че това дразни (както се видя) ;)

Отговорено

Аз наистина съм бил малко рязък, извинявам се, но всъщност съм прав.Има си правила да се пише на български, нека пишем на български като хората, езика ни и без това малко по малко става английски :read: . Млъквам, че много разводних темата и аз :)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.