Veli345 Публикувано Декември 25, 2010 Share Публикувано Декември 25, 2010 От известно време си търся ел китара до 400 лв (ще я комплектовам с кубе фендер мустанг І ) мернал съм WASHBURN X10 SJ да ли е добра и какви други китари препоръчвате за тая цена 300-400 лв Благодаря предварително !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 За 550 лв можеш да си вземеш от новата JS серия на Jackson Аз имам от старата JS серия и съм доволен,а на тази са подобрили адаптерчетата и грифа(освен това ги няма точките на грифа ами класическите sharkfin) Дървото е индийски кедър, който носи много от качествата на елшата и тополата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 други предложения ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Ако сега почваш е добре да не се изхвъргаш с такава голяма пара.. Според мен е по-хубаво да намериш нещо на старо , евтино , непретенциозно , за да пробваш и да видиш как ти стои китарата в ръцете....и ако ти хареса можеш да си купиш нещо хубаво , среден клас , което да те съпровожда по дългия път на напредване... А ако си свирил на китара и вече си почувствал , че имаш нужда от по-яко животно никой не може да ти помогне- ти си го чувстваш най -добре... Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 Ако сега почваш е добре да не се изхвъргаш с такава голяма пара..Според мен е по-хубаво да намериш нещо на старо , евтино , непретенциозно , за да пробваш и да видиш как ти стои китарата в ръцете....и ако ти хареса можеш да си купиш нещо хубаво , среден клас , което да те съпровожда по дългия път на напредване... А ако си свирил на китара и вече си почувствал , че имаш нужда от по-яко животно никой не може да ти помогне- ти си го чувстваш най -добре... Успех! еми аз се занимавам с музика от 9 години с китара от година но акустична от скоро свиря на ел при учителя ми и все пак не искам да е с класата на стаг например Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Като не искаш да е с класата на Стаг, ще се наложи да спестяваш от закуски. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 аз искам китара среден клас (от сорта на squier affinity) и по добри за закуските то ясно ама ако може да предложите модели ще съм благодарен washburna става ли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Не знам ,аз бих нарекъл "среден клас" китарите от 600 до 1000 лева примерно. Тези Джаксъни може да са entry level, но според мен попадат в средния клас(Въпреки че това лято блокирах лицензираното тремоло на моя JS35 KV за да не ми създава проблеми) Освен това се предлага и в 2 варианта : string -through ,където няма никакво тремоло , а моста(магаренцето,след като си бил на акустична) е подобен на tune-o-matic мостовете на Gibson и Epiphone Другият вариант е с лицензирано Floyd Rose тремоло ,което по принцип не прави толкова проблеми,но аз го разбъзиках като поставих 3та пружина и в крайна сметка го блокирах. Иначе щом имаш опит с китара, избягвай наистина тези Stagg,Squier,Factor и подобни..аз както бях решил да ъпгрейдвам моя Squier Strat с нов гриф останах шокиран че новият гриф струва повече от самата китара...и се отказах... Решението е в твои ръце.Трябва да пробваш, защото например тези джакъсни,които ми допадат на мен може да не ти харесат, както аз примерно не харесвам Washburn-ите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 просто ще съм начинаещ сред ел китарите и няма смисъл да е много скъпа след време може да си взема друга просто търся китара с прав гриф да не е растроена фабрично самата китара сравнително хубав звук тремоло и да е само за метъл това е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 (Редактирано) За такъв клас китарка, обикаляне и пипане му е майката независимо от марка, тип и дървения.Лошото е, че за тези пари страшно, ама страшно трудно се избира много читав инстумент отговарящ на повечето изисквания.Но добрата новина по коледа е........., че и такова животно може да се намери, както казах с много обарване и наглост(примерно да изнервиш петима продавачи). П.П.Не опипвай продавачите!!!!!!!!, а китарките. Едит:Сега се сетих, ако вече имаш някакъв амп, е желателно да изпробваш китарата с него или същия модел(ако е в наличност).Поне да имаш някаква база за проба.Ако не - има раздел продавам заменям. Редактирано Декември 25, 2010 от SviStyle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 с един приятел ходихме до технополис ей така само да видя една китара и като я взех не я бях включил само я разглеждах и идва продавача и ми вика внимавай да не скъсаш струна много компететен беше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Преценил е, че си неуверен в движенията си. Ако скъсаш струна продавачът си бърка в джоба и купува нов комплект. За музикални инструменти е добре да се хди в магазини за музикални инструменти. И да не купиш нищо все ще научиш нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 25, 2010 Автор Share Отговорено Декември 25, 2010 той не ми гледаще движенията само видя че съм я взел в ръце и се изцепи иначе и аз мисля че трябва да е от музикален магазин проблема е че съм от добрич :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 (Редактирано) Като казах продавачи, визирах такива на китари, а не на ютии и тостери. L.K. ме изпревари. И понеже имам време за редакция:Щом си от Добрич, не мисля че ти е проблем да скочиш до Варна.Там има достатъчно много хора от форума, които си биха изгубили половин ден с теб в търсене на "инструмента".Разбира се срещу предварителна уговорка и минимална почерпка(някой дори би почерпил тебе).Не съм ли прав колеги от Варна? Редактирано Декември 25, 2010 от SviStyle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Не ми стана ясно само от кога Скуайер китарите се водят среден клас....ако скуайер са среден клас.....мен не ми се мисли кое ше е нисък клас китари!? - Тенекия за сирене за тяло с Дървото от Лопата за гриф ли!? .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts