Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

понеже работя с cooledit и нямам от каде да си жкарам барабани и не се сещем за такава програма ще се раадвам ако пуснете някое предложение!мерси предварително!

• 2 years later...
Отговорено
Пробвай с Drumsite има я в дата...

Вече я няма в Дата... ако някой има копие нека пише на скайп mzografski... благодаря предварително.

Отговорено

Добре, това са три програми. Коя е най-добра според вас? Предимства, недостатъци? Отскоро се опитвам с фрути, но бих пробвал и нещо друго. Нямам база за сравнение.

Отговорено
Добре, това са три програми. Коя е най-добра според вас? Предимства, недостатъци? Отскоро се опитвам с фрути, но бих пробвал и нещо друго. Нямам база за сравнение.

Пробвай трайл-а на ДръмСайт... предполагам, че ще ти допадне... само дето неможе да запазваш реденото.

Отговорено
понеже работя с cooledit и нямам от каде да си жкарам барабани и не се сещем за такава програма ще се раадвам ако пуснете някое предложение!мерси предварително!

Ако ти идва много сложно не се занимавай, но ето:

Теглиш хост програма за такива работи- Cubase SX

Теглиш си Toontrack Ezdrummer и другите експажъни за различни китове

Правиш си аудио тракове слагаш си музиката и отдоло правиш един миди трак drum editor редиш барабаните и така... закачаш на мидито да излиза звука през Ezzdrummer

Отговорено
ADDICTIVE DRUMS СЪЩО Е ДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ВСТ С КЮБЕЙС НАПРИМЕР,ВЕЧЕ ИМАТ И GROOVE MONKEE :offtopic-001:

Е че то и за Ezzdrummer ima Groove Munkee, ама Add Drums звучат много компресирано, като дръм машина ми звучат кофти и другото тъпо нещо е кеймапа им...

Отговорено

Хахах,преди време бях пуснал нещо тук,и някой ми направи забележка че барабаните искали повече компресия?!?!имам и ездръмър,харесват ми,обаче не знам как да ги обработя,те са "сурови".Не му е тук мястото,ама какво ще ми препоръчаш като компресор и други ефекти за ездръмъра?

Отговорено (Редактирано)

Ти първо знаеш ли, какво е Спектър Анализатор!? Знаеш ли, че най-отпред се слага касата след нея Баса и чак след тях всички други инструменти. Аз чесно да ти кажа компресор, не ползвам за барабани, просто вдигаш някой честоти други сваляш, докато се слеят бас китарата с касата, пък другото си е рязано с лоу кът... Писал съм такива неща и преди във форума. Иначе аз лично ползвам пакета T-racks. Има EQ Compressor Limiter, но си истегли и Voxengo от тук FREE http://www.voxengo.com/product/SPAN/

Успех, ако имаш нещо друго питай!

Ето го новия пакет на Ez Drummer, ако ми намериш за сега програма с по-добри семпли на Yamaha и не само това виж снимките, там миксера как е Overhead Room Vinyl Plate... и със малко игра, стават супер... http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=49463

Редактирано от yellow nEuphoria
Отговорено
...харесват ми, обаче не знам как да ги обработя, те са "сурови"...

Явно не си чувал "сурови" барабани. EZ са си готови за микс, слагаш китара и бас отгоре и звучат супер. Направи същото с DFH Superior и ще видиш какво значи "сурови". Има да ги вариш на бавен огън докато звукнат така... :recourse: