Jump to content
Българският форум за музиканти

Caboo

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    tarambuki

Caboo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Пробвай с Drumsite има я в дата...
  2. Caboo

    Cakewalk Sonar

    Колеги,някой може ли да ми каже сериен номер за Сонар 5?
  3. Caboo

    Софтуер

    Ай ако някой има регистрация да изпрати едно инвайтче на russel.jones@abv.bg
  4. Сорка,че толко време не можах да пиша....Но както и да е! Та мисълта ми беше,ако има някои ентусиаст,може да пробва алуминиево джезве за корпус(ако се отреже дъното,и там се постави кожата,звука е мноо готин,..а има и вариант,кожата направо да се постави на гърлото,тогава се получава доста добър ехо ефект!!! )а за кожата(или там кфото е избрано)аз лично си я напрайх от наилонова папка,само едно хубаво опъване,...и ше закънти!!!
  5. Човече,ако искаш да свириш сам ще го разбереш!!!Ако обаче искаш да ядеш от това...!!!Просто всичко опира до мозъка ти!Аз съм на 20,и просто усештам че за това съм роден!!!И понеже искам от това да ми идва хляба,...се старая доста!!!Пък един ден!!!Ше видиме докъде ше ме доведе тая изтория!!! Ако мислиш че моеш да вложиш всичко от себе си,тогава дерзаи
  6. Ми имам в предвид,които имка идеи(и не е скръндза)мое да ги споделя!Сигурен съм че мое да се измисли нещо,вместо се даат яко кинти!
  7. Ето тук,е мястото..всеки да сподели мнението си,за изработка на ударни инструменти!!!Дали не е яко,да свириш на тарамбуки направени от,...метален корпус(всеки с въображението си!)и наилонова папка!!!
  8. Ами там ти е проблемът - "Кейкът" не поддържа азио драйверите, а ММЕ наистина имат голяма латенция. Ако държиш да си запазиш подобния интерфейс - мини на Сонар, но от версия 2.2 нагоре, защото тогава вкараха поддръжка на азио. Ако интерфейсът и начинът на работа нямат значение за теб, мини на друг хост поддържащ ASIO. За ниска латенция спокойно можеш да ползваш най-обикновен Live! за $25. Ше пробвам сонар 4...Препоръчаи наокой VST модул?Аз съм роланд!Не се оплаквамот него,..Но може да има някои по добър??
  9. Човече,бачкам на кеик про.8....азиото го имам,.....намалям буфера почти до край!!!Нищо....мамка му!!!Явно единствения изход са 500 кинта за един роланд!!!..Хора...помагайте....писна ми да важи тенденцията.....които може,няма кинти да вложи!!!!
  10. Дали единственното решение на проблема със забажянето на звука е 500 кинта за хардуерен модул......Ако е така..наистина жалко!Но ако има някое скрито прозорче...и някои го знае!!!Споделете щото предполагам няма някои които да не знае как се побуркава човек от това забавяне...И как след всичкото това побъркване...излиза че нищо не е направил!!!
  11. трябват му да са като на петолинието,на листа,само че в формата на фаил!Да мое си ки свири на сонар 4
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.