kazimbutt Публикувано Март 20, 2006 Публикувано Март 20, 2006 Да обясня за какво става въпрос: свиря на класическа китара, тоест струните й са найлонени. Кажете какви струни ми препоръчвате! Интересува ме нещо издръжливо, защото сега съм с Fender (по-скоро се водят, че са на тази фирма), които се скапаха доста бързо... Четвърта струна е пред скъсване, а свиря с този комплект от около две седмици. Не мога да си позволя да сменям струните на толкова кратко време, защото не преливам от пари. Благодаря предварително.
IgniteAll Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Когато имах акустична китара използвах струни Лабела модел Ерик Клептън, водят се блек найлон. Бяха убийствени! Не знам колко струваха, но вадеха страхотен отчетлив звук, който си остана такъв до момента, в който я продадох. Тези струни издържаха близо 3 години и човекът, който купи китарата свири поне още една с тях.
Rising_Force Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Аз ползвам един Black Nylon комплект на Ernie Ball май за 12 лв. и съм си много доволен - подлагам струните на 100% фламенко изтезание с яко опъване, апояндо свирене, стръм и те чудодейно си държат около 1-2 месеца. При това изкарват звук, който ме удовлетворява перфектно.
DeathZone Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 За найлонови струни горещо препоръчвам Лабела или Д'Дарио. Специално на мен любимите са ми Лабела. Успех!
stratocaster Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%F2%F0%F3%ED%E8 :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: ама и аз да кажа - лабела
Recommended Posts