Polyphone Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 (Редактирано) Ето и най-новата ми измишльотина http://soundcloud.com/polyphone/something-lovely Текстът е на поетесата Бистра Александрова, музиката, аранжиментът, инструменталното и вокалното изпълнение на моя милост. Инструменталното интро е реаранжиран мотив от любимата ми песен на любимата ми група! Дали някой ще познае? Надявам се да ви хареса, но ще се радвам и на критики! Редактирано Декември 12, 2010 от Polyphone Цитирай
fildi Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Интрото мисля че е на Beаtles... А за музиката, аранжиментът, инструменталното и вокалното изпълнение - Като особено искам да отбележа куплетите, където има основно акустична китара и перкусии - есктра са! Polyphone абе ти си бил много талантлив, ей Успех Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 12, 2010 Автор Отговорено Декември 12, 2010 Ееей, трогнат съм от думите ти, fildi ! Мерси! пп Интрото е откъс откъс от Good vibrations на Beach Boys! Всъщност и Бийтълс на намесени в таз работа, понеже Брайън Уилсън е писал тази песен най-вече със съзнанието, че иска да най-сетне да задмине Пол Макартни. ;-) Цитирай
biala Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Стиховете наистина ми дойдоха прекалено целомъдрени Уж на български пееш и пак нищо неразбрах баси! Само се редят някви мъдри думички една след друга, без връзка между тях и става пълна боза !!! Иначе другото ми харесва - доста ретро, но има удоволствие от слушането Най-добре разкарай стиховете и си направи някъв свой текст от които човек да не получава главоболие .... Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 13, 2010 Автор Отговорено Декември 13, 2010 Радвам се, че все пак ти е харесала песента, макар и без текста! Да си призная, хич ме няма в поезията, не разбирам от стихове, нямам усет никакъв, какво остава сам да си напиша текст за песен. Но специално този текст - на мен доста ми допада - лекичък, ефирен, непретенциозен, и същевременно носталгичен, като за моята музика. Поне аз така го усещам. Но явно е въпрос на вкус, най-вече относно поезията . Що се отнася до ретро звученето, все повече хора ми го казват. Ако доскоро съзнателно съм целял да звуча така, то вече си ми е станало природа и без да искам го докарвам. А не знам дали не е време да се поосъвременя... Лично нямам такава потребност, но все пак, нали правим музиката, за да се хареса не само на нас, но и на другите. Още ми е дилема. Цитирай
Synthy Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Аз с удоволствие бих хапнал една пица с бира на фона на тази песен (само да не ми я набиват в ушите), докато седя под някоя палма Много слънчево звучене Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Супер е парчето !Браво ! Дайрето нарочно ли обръща ритъма ..на 2'10 някъде? Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 14, 2010 Автор Отговорено Декември 14, 2010 Аз с удоволствие бих хапнал една пица с бира на фона на тази песен (само да не ми я набиват в ушите), докато седя под някоя палма Много слънчево звучене Мерси! Май верно става за пица с биричка! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 14, 2010 Автор Отговорено Декември 14, 2010 (Редактирано) Супер е парчето !Браво ! Дайрето нарочно ли обръща ритъма ..на 2'10 някъде? Леле, вярно, бре! Нещо съм се разсеял явно по време на записа... Ама досега не ми беше направило впечатление! Радвам, че ти е харесала песента! Редактирано Декември 14, 2010 от Polyphone Цитирай
valitchy Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Я! Каква готина песен .. и текста си е ок, точно такива ги обичам да не ме ангажират много, заслушах се, вярно - философски е, но неусетно изключих. Много приятен глас, даже малко ми навява асоциации за Синатра (не е сравнение, по-скоро комплимент). Поздрави! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 23, 2010 Автор Отговорено Декември 23, 2010 Я! Каква готина песен .. и текста си е ок, точно такива ги обичам да не ме ангажират много, заслушах се, вярно - философски е, но неусетно изключих. Много приятен глас, даже малко ми навява асоциации за Синатра (не е сравнение, по-скоро комплимент). Поздрави! Е, много ме зарадва предколедно! Благодаря ти! Цитирай
vanboy Отговорено Декември 28, 2010 Отговорено Декември 28, 2010 Много приветливо парче! Битълски полъх долавям,но и твой почерк тук. Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 29, 2010 Автор Отговорено Декември 29, 2010 Мерси много vanboy! Миналата седмица изпях това парче на едно концертче с двама приятели. Очаквам да ми пратят видео запис, ако става за пред хора ще го пусна и него тук. Цитирай
Лими Отговорено Декември 29, 2010 Отговорено Декември 29, 2010 (Редактирано) Нещо хубаво, но припряно! За къде си се разбързал? А, и претрупано с прескачания! П.П. Сори на всички, но днеска съм критичен, за последно в тази година, наваксвам си! П.П.П. Приемам обратна реакция! Редактирано Декември 30, 2010 от Лими Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 30, 2010 Автор Отговорено Декември 30, 2010 Нещо хубаво, но припряно! За къде си се разбързал? А, и претрупано с прескачания! Хмм..То и аз по едно време се замислих дали не е бързо темпото, но ми се щеше да е по-живичко, особено припевът. А какво разбираш под "прескачания"? пп Мерси за критиката, Лими ! Цитирай
Recommended Posts