Jump to content
Българският форум за музиканти

Берингер


wessy

Recommended Posts

знам че имаше такава тема ама

1. не я намерих

2. тя беше за хвалба, тази е за друго

 

та така нека я подхвана

едва ли ще кажа нещо ново но, колкото и да са

евтини Берингерските ефектчета спестете си парите за

нещо друго ... взех си ултра хорус и бях много щастлив

до 2-рата седмица... ефекта не е излизал от нас

пускан е 10-на пъти и вече не работи т.е. работи

но не звучи като хорус а като нещо което ... не мога

да го опиша ....

 

и да не пускам нова тема - Берингер ултра гейн мик200

на първия ден и го нямаше :happy: знам каква марка е берингер

и вече крайно се убедих че няма да я купувам :happy:

не се опитвам да разубеждавам никой. просто да го имате

предвид :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иди при емо, ще го оправят :happy: мойте пък берингерските камиончета са бетон - работят безотказно. е....да не казвам голяма дума ама... :happy: засега ми служат вярно :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз съм на мнение че Бехрингера си боклук, със супер смотана и некачествена изработка, с възможно най-евтините части и по добре човек да не си хварля парите за такова дръвце, което често пъти не издържжа над година, ами да събере за нещо свястно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иди при емо, ще го оправят :angry: мойте пък берингерските камиончета са бетон - работят безотказно. е....да не казвам голяма дума ама... :huh: засега ми служат вярно :huh:

Не е въпроса да го оправят. Впроса е да не се разваля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като всяка електроника и тва се оказва понякога дефектно...може твоите камиончета да са били хилави...А за тва дали го препоръчваш...и аз не ги препоръчвам,но както много хора казват цената определя качеството(вземете за пример дист на Босс и Берингер(без коментар))

 

 

ми тва е от мене :angry::huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама вие си мислите че босс са нещо кой знае какво ли? пак ги правят жълтурковците от части на килограм. че са по-надеждни спор няма ама.... :huh: ....200 лв за едно педалче множко ми се струват :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто да знаят хората какво може да им се случи :D

 

ако става имам и дигитек който също се развали ама дефекта беше супер дребен(ено копченце) и откакто съм го оправил не е мърдал :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто да знаят хората какво може да им се случи :ph34r:

 

ако става имам и дигитек който също се развали ама дефекта беше супер дребен(ено копченце) и откакто съм го оправил не е мърдал :)

В Динакорд мисля, ще могат да го оправят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето камиончета на Behringer са отчасти дигитални или по-точно казано полудигитални. Ефекти като хорус, хал, дилей, фланджър и т.н. немогат да се реализират без наличието на закъснителни линии. Най-лесният СЪВРЕМЕНЕН И ЕВТИН начин за направата на закъснителна линия е като аналоговият сигнал се обърне в цифров, запише се в малка RAM памет и се възпроизведе като по аналогов път се смеси с оригиналният сигнал - обработката си остава изцяло аналогова. По този принцип са направени 98% от НОВИТЕ МОДЕЛИ камиончета независимо от това каква марка са. Тенденцията е те да консумират по-малко което води до използването на нискоконсумиращи CMOS прибори, които са адски чувствителни към статични електричества както и входни пикове (най-често страда BIOS-a в устройствата които го имат). Източници на такива "смущаващи сигнали" стават лампови усилватели и предусилватели, магнитни полета (пускането на ТВ или монитор), човешките пръсти и др. Оновният проблем обаче е природата на захранващата мрежа. На територията на България "нула" и "земя" се смятат за едно и също. Има различни начини за спасение но това ще предизвика писането на глупости от много хора и несмятам да ги споделям. Преди време се зарекох да не пиша във форума освен в "Купувам-продавам".

 

Wessy предполагам че аналоговата част на педалчето ти работи, но се е забъркала цифровата част и затова не се получава ефекта както трябва. Може да звучи странно, но ако има BIOS в него, той трябва да се флашне и ще работи като нов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам Ultra Metal и веднъж ми се получи подобно нещо...да звучи странно, полу акустично, полу с ефекта.

 

Мисля обаче че открих причината: отслабнала бетерия.

 

Смених я с нова и се оправиха нещата. Имам чувството, че когато отслабене захранването, ефекта започва да си върши работата наполовина т.е. 2 звука едновременно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качество - цена е абсолютно закономрерно!

Берингер са избрали тази политика. Камионите им са несериозни и крехки. Но за тази цена е .. абсолютно обяснимо. Вие хем искате да е желязно хем да е евтино .. еми нема..

А относно поста на Стратокастер само ще кажа че "не си мисля" че Бос е кой знае какво но със сигурност е няколко класи над камиончетата на Берингер.

Пак подчертавам! Берингер имат и скъпи продукти в други гами които са си качествени но специално камионите са пълен....... от към изработка специално иначе за звук ако не си много претенциозен може да ти свършат работа. :)

Редактирано от DaftFunk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.