EAmechaniX Публикувано Декември 6, 2010 Публикувано Декември 6, 2010 (Редактирано) Малко странна тема, нали?! Чудих се къде да направя темата, но в крайна сметка реших да е тук, защото това си е, и изработка, и ремонт, от първия до последния детайл. Сега остава само да се науча, да свиря... пп Розетката за интернетЯ разцепва Редактирано Декември 6, 2010 от EAmechaniX Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Ех, че готина тема И готина репетиционна , ха честити тапети! (само ми е мъчно за дюшека зад барабаните ) Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Зпазен е за твоята репетиционна Не се офлянквай, ами идвай на освещаване , да почерпя! Цитирай
Valeri_pj Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Че каде ако не в ,,Изработка и ремонт,, да са тези снимки!!Това се казва репетиционна.Помислено е за всичко.Има достатъчно контакти обезшумено е местото,има си и диван за отмора след репетиция,минерална вода и куп други екстри.Да не забравим и достата инструменти което е много важно.Не на последно место и достъпа до интернет което е не малко предимство - винаги може нещо да се провери и тн.Но най ми направи впечатление канала пред репетиционната.Ако някой музикант се чувства зле след препиване с бира винаги може да му се каже - На каналаа!!!(това в кръга на шегата).Изобщо супер си е местенцето личи си че е направено от мераклия човек. Поздравления EAmechaniX !! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Мерси, Валери! За канала съм обмислил вариант. През лятото ще го пълним с вода и пияните ще ги разхлаждаме в него. Обмислям също и вариант, монтиране на трамплин за скок от подемника, за дълбоко гмуркане И сетнье пак пиенье... Цитирай
ultramega Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Тапетите и килимчето не бях ги виждал И аз съм се включил скромно с едно шкафче Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Много хубаво е станало, браво и честито П.П.: Не ми става ясно дали ще го даваш под наем или е само за теб, че последния път, като бях у Варна и егати драмата с репетиционните Редактирано Декември 6, 2010 от Свилен Бас Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 O да, шкафчето е free по изработка, дизайн и матриал на Агоп. Имаш едно свиренье тука... Свилен, няма да го даваме под наем. Направили сме го хем да е офис за автосервиза, хем репетиционна. Помещението, което се вижда навън е абсолютно функциониращ автосервиз 100 м/кв Е сега се намали с 20 м/кв, но това е напълно достатъчно. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Гледам и тапети има Надявам се другия път като ти идвам на гости, повод да е музиката а не колите Цитирай
Get off Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Честито! Супер си се спретнал.И аз сега се опитвам да преобразя мазата на новата къща. Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Много яко! Само вместо това бидонче с вода инсталирай система за наливна бира ! Освен ако в бидончето не е водка! Сега сериозно... много приятно студио! Дай Боже, всекиму! Поздрави! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Не исках да снимам шкафа/минибара с отворена врата. Щяха да ви изтекат лигите. Мерси на всички! Радвам се, че ви е харесал моя вкус Цитирай
rockfire Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Браво!Видя му се края - най-накрая! Очаквам да излязат поне 2-3 групи от гаража/студиото де/... Цитирай
the_5th Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Е на това му се вика гаражна музика Цитирай
Fashion Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Честито, Краси! Доста се е поосвежило и обогатило с нови придобивки от лятото. Дано излязат много нови групи от този гараж! Цитирай
Recommended Posts