richo Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 (Редактирано) Някой ползвал ли е такива? Много готино стоят..според мен...а за качество не знам. Правя нещо, като ревю на тези струни, понеже на мен ми се сториха много готини-може и някой друг да се заинтересува, а който има информация, да сподели .... В България има ли? В Ибей са сравнително евтини /смятам от там да си взема/ Неонови струни: Разгледайте тази галерия на марката DR: http://www.drstrings.com/neon-strings-gallery Ето ги в Ибей - 25$, всичките цветове от сайта горе ги има http://cgi.ebay.com/DR-Neon-Hi-Def-Yellow-...=item45f6e6ff9f проблема е, че май са само flatround Цветни струни: става въпрос за не-светещи.. В Ибей - 21$, и не са flatround! http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categories Редактирано Декември 3, 2010 от richo Цитирай
golfabitch Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Готино изглеждат,но за тези пари бих предпочел удобни и здрави струни,защото не се знае тези какви са. Цитирай
blr Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Toва, което си показал са DR Neon , които се появиха на пазара преди 2-3 месеца. Това са струни с полимерно покритие за по-дълъг живот (от типа на Elixir) в което е добавено UV флуоресцентно багрило. Погледни във "Фукня" някой от форума се беше сдобил с такива. Доколкото знам, DR в България никой не внася, а и в Европа са доста скъпи, така че не очаквам да придобият огромна популярност. Цитирай
johniebgood Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Като гледам са само до 5-струнни, ако имаше 7, можеше да си направя един подарък Не са толкова скъпи. Редактирано Декември 4, 2010 от johniebgood Цитирай
richo Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 Само не видях никъде DR да имат грапави струни, май всички от неон серията са гладки... заради което по-скоро ще си взема от не-светещите.. (за които между другото има избор на марки) иначе шилинг до тук има... US $5.64 - Bulgaria USPS First Class Mail InternationalTM US $13.45 - Bulgaria USPS Priority Mail International Flat Rate EnvelopeTM International Buyers Please Note: Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges Цитирай
richo Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 Не светят в тъмното, светят на UV светлина. Иначе са супер ярки и на нормална светлина. Чудесен тон изкарват, по-малко ниски от предните ми Dean Markley Blue Steel, ще видим как ще са като изчезне брилянса на новото. Цитирай
blr Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Не са гладки. Roundwound са. По принцип струните с покритие, в зависимост от дебелината на покритието се усещат малко по-малко грапави от непокритите, но аз поне не знам да има гладки струни с покритие. То, би било и безмислено защото гладките струни, така или иначе имат много дълъг живот. Цитирай
richo Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Не са гладки. Roundwound са. По принцип струните с покритие, в зависимост от дебелината на покритието се усещат малко по-малко грапави от непокритите, но аз поне не знам да има гладки струни с покритие. То, би било и безмислено защото гладките струни, така или иначе имат много дълъг живот. Ама си много прав хаха ... къде гледам аз, грапави са си... Nickel Plated Bass Strings wound on Round Cores (ама виж как изглеждат на снимките хаха) Редактирано Декември 4, 2010 от richo Цитирай
blr Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Toва, което си постнал означава, че са с кръгло сечение на сърцевината (и съответно малко по-ниско напрежение на опън) не че са грапави, но можеш да си 100% сигурен, че са roundwound, т.е. и с кръгло сечение на навивките-грапави. Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Ще ме прощавате за израза, обаче аз не бих си сложил такава катунска шарения върху китарата! много як израз но стига сипа изрази навсякъде Цитирай
blr Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) И аз не бих си сложил, но ... вкусове всякакви. DR имат и черни такива. Който не иска и черни, има с безцветно покритие, а има и такива като мен, които не са почитатели на струнитес покртие въобще. Редактирано Декември 4, 2010 от blr Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Не съм ползвал от посочените. От DR Strings съм слагал единствено Black Beauties няколко пъти и съм останал доволен. Цитирай
kmfb Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Светят много яко на UV и разбиват с тон. Имам ги вече към месец и съм много доволен. Леко им пада покритието там, където се свири, но на всички струни с покритие им пада. Който има проблем с циганията да не си взима такива. Иначе са си супер добри струни на цена ~60 лв. с доставката до България. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 А като посвириш на тях светят ли ти пръстите после? В смисъл - покритието остава ли по теб? Цитирай
kmfb Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Хаха, не. Но може да се навакса ефекта с брокат, ако е зор... Цитирай
Recommended Posts