Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Взех си нова играчка,последния китарен синт на Роланд ГР-20 и въпреки че звуците в самия него не ме кефят особено,веселбата почна когато го вързах с МИДИ кабел към комп-а и почнах да си играя с плъг-ин-ове,семплери и т.н.Лудница :green: :P Кратко демо тук:

Guitar Gone Electro

Владо

Отговорено
Еи Владо, пак разбиваш!!!! фен съм ти.......:P:P:P

Благодаря ти,Биска!Учените-те да са живи,тъй като измислят всички тези куул плъг-инове.Cakewalk Rapture ме разбива от яки звуци,солото например е няк'ва Moog бленда!А и да го свириш от китарата тези неща е супер,осебено за хора като мене,които знаят само Let It Be и Child In Time да свирят на пиано ;)

Владо

Отговорено
Еи Владо, пак разбиваш!!!! фен съм  ти.......:unsure:  :D  :bravo:

Благодаря ти,Биска!Учените-те да са живи,тъй като измислят всички тези куул плъг-инове.Cakewalk Rapture ме разбива от яки звуци,солото например е няк'ва Moog бленда!А и да го свириш от китарата тези неща е супер,осебено за хора като мене,които знаят само Let It Be и Child In Time да свирят на пиано :)

Владо

let it be ............ child in thime :rolleyes:

Отговорено
TIME DE!!!!!!!!!! kaжи кво точно си ползвал

супер е!!!!!! :)

Ми,всичко е правено в Cakewalk Porducer 5. Само барабаните го правих с Native Instruments Batterry 2 и Synthetic Drums семпъл колекцията. Всичко друго е китарата контролираща чрез МИДИ Cakewalk Rapture плъг-ина.Три звуци използвах от нефо-"пръдящия" техно бас,синт стабовете за хармония/ритъм и Мууг блендата за солото.

Владо

Отговорено
super и аз отдавна се глася за такова, я кажи как е хавата при свирня

Ми не е лесно,трябва постановката да си попромениш в зависимост от това с какъв звук свириш.Има малка латенция,когато използвам звуци от компютъра.Скоро ще пробвам и системата на AXON,а също така и една от китарите с вградените традюсъри,уж имали по добър трякинг на сигнал-а.Определено ще се изкажа като проуча нещата отвътре.

Владо