Лими Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 Голям залък е това. + 4 1/2 за китарата ,3= за вокала и 6 за ентусиазма Имам същото мнение и предлагам вокалната мелодия да я изсвириш с флейта, защото "голям залък лапни - голяма песен не пей"! Цитирай
JBWalker Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 Ами доста добре се е получила (доста по-добре от повечето в YouTube). А по повод коментарите за големия залък ... не може всеки да пее като Гилън. Може да не я изпълняваш на живо, но не е повод въобще да не я пееш и да си я записваш. Много готини сола... Наистина има фалшиви тонове на места, което може да се поправи. Браво за кавъра и за избора на песен... Евала... Тази ми е любима от песните, в които не свири Блекмор. Цитирай
Heartman Отговорено Март 12, 2011 Автор Отговорено Март 12, 2011 Благодаря за коментарите!А за това с флейтата мисля че ще звучи ужасно смешно. Цитирай
Rust Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 (Редактирано) Мен пък ме кефи пеенето . Може да не е на професионално ниво , но е яко като слушаш . И Joe Satriani не може да пее , но в Flying in a blue dream е решил да се пробва и дори да звучи аматьорско , са се получили едни от най-яките му парчета . Редактирано Март 12, 2011 от Rust Цитирай
Recommended Posts