ronia Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 (Редактирано) A аз се мъча въху текста на тази песничка (има го по-надолу в страничката), на засега Как ви се струва? Това е толкова зарибяващо - откъде го изкопа?!? Ей-тази част най-много ме кефи: "Я бари ласдэн ландэ яло" едит: Сега гледам и видеото - браво на тия люди! Редактирано Май 9, 2006 от qbodp Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Аз съм на това. Готина песен, много приятна за пеене. Цитирай
вибрация Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 The Pot от новия TOOL - 10 000 days. Мноу м кефи тая песен... Мейнард се е научил да пее с повече хъс и по-малко меланхолия!!! За това го тача толкоз много тоя изрод!!! Цитирай
radikal_freak Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 имам въпрос! колко време горе долу разучавате една песен? Цитирай
toshevski Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Зависи от песента и нивото на човека. На твоя въпрос по- конкретно не може да се отговори според мен! Цитирай
ronia Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 имам въпрос! колко време горе долу разучавате една песен? Професионалистите сигурно могат и с едно прослушване. При мен общо взето се получава към десетото изпяване след десетото прослушване (ако текстът е на български или английски; ако е на друг език, има много повече предварителна подготовка, за да не тормозя гласа). Зависи как си подбираш песните. Понякога се отказваш, но друг път се намират разбрани инструменталисти и транспонират, само и само да не се откажеш Цитирай
вибрация Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 От няколко dni разучавам (оне се опитвам) Speed Demon на великия Michael Jackson! ... нямам думи просто... никакви даже... и си признавам, че не мога засега! Цитирай
radikal_freak Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 ами аз питам защото аз например от около 3 седмици разучавам една песен,като в началото по активно сега по-рядко я пея, обаче не мога да кажа че съм я направила и че е готова, просто искам да е изпипан добре всеки детаил ...така разбирам да е научена песен...става дума за Arrow From The Sun - Therion. понякога я пея перфектно но друг път нещо става с гласа ми и при наи високите тонове звучи дрезгав леко незнам защо така става и това много ме дразни, никога незнам дали ще я изпея добре или ще излезе грозно а просто тя е толкова красива песен и удоволствието което изпитвам когато тази красота излиза от мен е несравнимо... :inlove: :inlove: :inlove: затова толкова държа да е перфектна, защото когато ми харесва как я правя,когато звукът се излива с лекота и ефирност,когато вибрирам и усещам всеки тон които излиза от мен,чувствам нещо много специално.трептя...сетивата ми се изострят и се настроиват на различна честота готови да поемат поредната доза хармония и съвършенство които само музиката ми дава... сигурно ще ви се стори преувеличено но за мен наистина е така. искам да пея ,обичам да пея,музиката ме зарежда и ми дава сили,променя ме... аиде ще приключвам че и без това се унесох поздрави Цитирай
ronia Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 radikal_freak, поздравявам те за това "тя е толкова красива песен и удоволствието което изпитвам, когато тази красота излиза от мен е несравнимо" Така си е - има песни, които са по-специални за изпълнителя и затова узряват бавно. Или по-точно, изпълнителят узрява бавно за тях. Но после идва най-хубавото Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 (Редактирано) Именно - когато се "пребориш" с една такава песен, започваш да я обичаш още повече и влагаш много повече от обикновеното количество душа, ако приемем, че душата може да приеме количествена мярка. Такива песни стават много по-трудно, именно защото описват толкова добре душата ти. Но също така тези песни най-пълно разкриват чувствата ти, когато ги пееш, успявайки да стигнат по този начин до най-дълбоките кътчета в сърцата на слушателите. Това е висше изкуство. Интересно ми е кои са песните, които така са развълнували вас, мили колеги? Редактирано Май 11, 2006 от CorvusCorax Цитирай
acsior Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 ...макарче откак се върнах нещо не се получава по същият начин ... Има нещо тука... И на мен точно с влизането ми в България нещо ми стана с гласа, но сега постепенно се оправя... Така че давай! Цитирай
Ivan Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Едно от парчетат което ми е носило радост в процеса на разучаване и изпълнение и което си тананикам напоследък е Learning to live на Theater. Spread before you is your soul So forever hold the dreams within our hearts Through nature's inflexible grace I'm learning to live :inlove: Цитирай
ronia Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 Интересно ми е кои са песните, които така са развълнували вас, мили колеги? Преди мнооого много години кумир ми беше pj harvey, а изпълнението на песента "C'mon Billy" - най-висшата форма на преклонение пред нея. Едва наскоро ми се получи, може би случайно. "Daughter" на Pearl Jam - същата работа... носи ми невероятно усещане, но дълго узрявах за нея. Жалко, че такива изтерзани песни вече не ме влекат Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) It's a perfect day, Elise... Редактирано Май 31, 2006 от MDFk Цитирай
ronia Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 It's a perfect day, Elise... My Naked Cousin Цитирай
Recommended Posts