KingdomX Публикувано Март 15, 2006 Публикувано Март 15, 2006 ми значи казвам се Христо на 19 години съм.Живея в Пловдив...свиря на китара от мисля 14 годишен...сменил съм няколко вида инаструменти в живота си да стигна до правилния си избор(Пиано и барабани но това беша към 9-тата ми годишнина).Сега се уча и на флеита да свиря(голяма зарибявка)...за китари съм сменил не повече от 5 марки(от които три български)...се съм с Ibanez S470DX(но това не е важно(не ме питаите защо го написах))...По специалност съм геодезист...и в момента работя като такъв....в общ план това е Цитирай
stratocaster Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 добре дошъл! и приятно форумене Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Дупчи земята, пий бира, горе главата! Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 А здрасти приятел. Аз бях паралелка География в гинмазията можем да заформим нещо ако се натъкнеш на някое нефтено находище Айде! успех от мен и добре дошъл. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Хе-хе, човека с дивашки готиния подпис се предстви! Официално здрасти и... Да има повече поводи за "Наздраве!" ... Цитирай
Niilo Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 ми значи казвам се Христо на 19 години съм.Живея в Пловдив...свиря на китара от мисля 14 годишен...сменил съм няколко вида инаструменти в живота си да стигна до правилния си избор(Пиано и барабани но това беша към 9-тата ми годишнина).Сега се уча и на флеита да свиря(голяма зарибявка)...за китари съм сменил не повече от 5 марки(от които три български)...се съм с Ibanez S470DX(но това не е важно(не ме питаите защо го написах))...По специалност съм геодезист...и в момента работя като такъв....в общ план това е Хохо, съгражданин колега :-) Писна ми от изравняване на полигони тая година, повярвай ми :-) Приятно прекарване във форума! Цитирай
f1_sound Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Здрасти и от мен :hello: майна Вече сме доста майни няма ли да направим една среща да пийнем 1.2.3.4.5.6.......10 бири Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Здраво и от мен Гледам сложил си готин подпис на любим мой човек от форума Само така! Не на неуките, да на Каменица Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Здраво и от мен Гледам сложил си готин подпис на любим мой човек от форума Само така! Не на неуките, да на Каменица Тихо, че тука който не пие Загорка го бият и... БТВ, KingdomX, какво пиеш Цитирай
eXile Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Аааааа, Загорка е религия, кви са тея въпроси Цитирай
Recommended Posts