Valeri_pj Отговорено Ноември 26, 2010 Share Отговорено Ноември 26, 2010 Това е вече градивно предложение Пацо може да го обмисли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 27, 2010 Share Отговорено Ноември 27, 2010 Явно "братушките" също не ги кефят чуждите терменолигии: Иначе ефектчето е станало голяма симпатяга, браво за което. Хаха, голям смях . Поздравления към автора за хубавото ефектче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordantcho Отговорено Декември 16, 2010 Share Отговорено Декември 16, 2010 Здравейте Днес си купих въпросния ефект и имам пресни та пресни впе4атления Тесвах го в Gibson Goldtone s 1974 Fender stratocaster и след това с един Custom (това го пиша за да няма сьмнение относно критериите за качество) Ефекта е ПОКЪРТИТЕЛЕН - звучи смъртоносно добре Цената е ПОДАРЬК!!!!!!!! Купих го с голямо недоверие и сега съм ама много много приятно изненадан Ефекта доиде перфектно опакован Искам да използвам случая да БЛАГОДАРЯ на Пацо - Благодаря ти - Малката жица остава завинаги в педалиерата Каквото и да направиш от тук нататък моля да ме алармираш незабавно Още веднъж БЛАГОДАРЯ Поздрави Йордан 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Декември 16, 2010 Автор Share Отговорено Декември 16, 2010 Благодаря за положителните думи. Много се радвам, че жичката ти е харесала. Със здраве да опъваш струни !!! Между другото от 8 бройки които пуснах в продажба 2 заминаха а други 5 са запазени - чакам хората които ми писаха да звъннат или пишат отново. Тъй, че има 1 свободна бройка - цената е 45лв. както съм писал в темата в раздел Продавам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 18, 2010 Share Отговорено Декември 18, 2010 (Редактирано) След Йордан ( с когото се зпознахме на едни амп тестове) и аз се сдобих с една бройка. При Пацо го пробвахме с неговият Крамер в Маршал Велвстейт, ефекта се държа добре. Преди малко го тествах с Ibanez в Меса Бугито си. Тук ефекта се държа някак си различно, спрямо звученето в хибрида. Много съм доволен, изполвайки го като бустер. Гейна на Месата на мах и малката Жицата за жица(соло), като бустер. Пробвах и на клийн. Добре обажда, не е типичен блусарски драйв. Звучи някак си жизнерадостно. По-скоро някакъв лек рокаджийски драйв, може би ала Пеци Гюзелев. Не знам защо, но го асоциирах с Щурците звук. За тази цена си е истински коледен подарък. Още ли се чуди някой за последната бройка? Препоръки. Естествено съм доволен, но защо да не дам препоръки. Ако евентуално има следващи бройки. Както бях казал, надписите на потовете да са - Сила, Тон, Жица. На дневна светлина тъмно зеленото е добре. Сега на изкуствена светлина, бих искал да е по-ярко. Може би емералдено зелено - има го в каталозите на Ibanez. Диода, свети в готино ярко зелено. Футсуича, няма дразнещо пукане. При Месата обаче, където гейна е на макс, се чува леко такова, особено ако в момента на превключване не се свири. Т.е. да стане напълно бешумна комутация, както е, да кажем при Фултон. И аз изказвам благодарности на Пацо! Тони Редактирано Декември 18, 2010 от TONY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ljbomir Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 Здравейте, Скоро се сдобих с "Малката Жица" от Светльо. По рано не исках да чувам за дист. педали и бустери. Защото съм си фен на вградените в усилвателите дистри.Но от както съм с бустера на Пацо. си го включвам задължително. В къщи съм с 50 ватовия лапмов Рандал кубе, което звучи мътно. Малката цижа го осветлява и избистря В новата репетиционна на Пламен го включих и в месата и пак звукна. Аз го ползвам повече като еквалайзер да изсветлява мътни ампове Дистъра ми е малко в повече , защото го включвам предимно в хай гейн ампове. Затова съм го регулирал на едвам отворен потенциометъра. Но в някой блусарски амп може да звукне и с повече дистър. Имам едно семпълче в тубата доста непретениозно, но достатъчно за да се усети намесата на бустера: Писал съм в заглавието "tubecreamer" , защото е много сложно да обясня точно произхода на ефекта пък звука си е tubecreamer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 Браво!!! Излгежда супер! Може ли да направиш семпъл като бууст на драйв канал? И имал вариант Кели мода да се сменя с ключе. Да има оригиналния саунд и моднатия. Благодаря и успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 12, 2012 Автор Share Отговорено Март 12, 2012 Ами на Кели мода се сменят стойностите на 4 елемента и ще е трудно само с едно ключе да се сменят - не че е невъзможно, но за това сигурно трябва де се помисли още при проектирането на платката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 А в какво се изразява промяната на звука като е модната оригиналната схема на Туб Скримъра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 12, 2012 Автор Share Отговорено Март 12, 2012 (Редактирано) The modifications will give better bass response, more distortion on the higher Drive settings and maybe a better sound on the lower drive settings - според описанието Аз директно го направих със мода и незнам как би звучал без него. Редактирано Март 12, 2012 от patzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 Практиката показва, че откакто съм го взел, си го пазя. Няма нужда от никакви ключета и така си е екстра. Другото ми ефектче, проиведено в Бг е един СД пикъп бустер, направен от Владо Балев и моднат от Тони Манов. ( сайлънт сучинг мод) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 15, 2012 Share Отговорено Март 15, 2012 (Редактирано) Е, вече и аз имам !!!!! Ефекта е покъртителен!!! Снимки и семпли по - късно. Благодаря Patzo! Редактирано Март 15, 2012 от Black Bird 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado54 Отговорено Май 14, 2012 Share Отговорено Май 14, 2012 И аз! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Вече съм го пробвал и в реални условия и е твърдо част от "чейна" ми. Поне в единият от чейновете, ако трябва да съм точен. Отбелязвам, като интересен факт, че като видят български ефект, хората много му се радват. В кръга на шегата, чуствам се едва ли не, като рекламно лице на "Малката жица". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts