podmatrix Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Здравейте, Предварително се извинявам, ако вече има такава тема. Та въпросът ми е следния: Може ли да ми кажете някой онлайн магазин (по възможност в България), в който мога да си поръчам седла за моя Tone-o-matric bridge. Прегледах сайтовете на xxxx, Dynacord и Rock Shock, kf не намерих нищо. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Можеш да си вземеш цял корейски бридж от Капъша за 20 тина лв,иначе имам гибсън нешвил бридж ако ти трябват седлата,ама на 5-та и 6-та са заминали. Цитирай
podmatrix Отговорено Ноември 22, 2010 Автор Отговорено Ноември 22, 2010 Те и пир мен са заминали точно те, най-вече. Искам да ги сменя всичките, защото стоковите ми режат струните. Какво ли не опитах да ги загладя. Цитирай
BassTraffic Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Здравей, погледни тази обаява и кажи, дали размерите съвпадат с това, което търсиш: Седла К. Димитров Цитирай
podmatrix Отговорено Ноември 22, 2010 Автор Отговорено Ноември 22, 2010 Хм нз колко ми е вярна линийката, но на първата 2 картинка (5,5 / 9,2) при мен са 5 и 9, а на третата (9,0 / 5,3) са 8 и 4,8/9 Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 При Капъша би трябвало да може да се поръча това: http://basvandenbroek.com/en/product/12379...ge_saddles.html, а може да има и други, но само това открих на прима виста. Иначе, има задгранични варианти, напр.: http://www.stewmac.com/shop/Bridges,_tailp...atic_parts.html, но трябва да се види дали са reasonable от гледна точка на транспортни разходи. Цитирай
podmatrix Отговорено Ноември 25, 2010 Автор Отговорено Ноември 25, 2010 А има ли някакво значение от това на коя страна е наклонената част от седлото (дали е към грифа или обратно)? Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Сигурно има, но се срещат и двата варианта, както и смесено 3/3 (така е моят Винтидж). Моята проста логика е, че наклонът трябва да е от бриджа към грифа, защото в тази посока се опъва струната и е добре, мисля си, там да й е по-полегато, ама на практика май не е това водещото съображение. Цитирай
Recommended Posts