Achiles Публикувано Март 14, 2006 Публикувано Март 14, 2006 (Редактирано) Groundstudio(репетициона) се премести на Кирил и Методий 26. Телефони за връзка: 9833588 и 8288980 Редактирано Март 14, 2006 от Achiles Цитирай
maringtr Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 И как е в сравнение със старото място? Цитирай
DeathZone Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 (Редактирано) Ще споделя лично мое мнение. Свирил съм почти във всички по сносни репетиционни , но в новата на Пламен направо се изненадах приятно. Наистина досега не бях репетирал толкова конфортно. Все още прави разни довършителни работи , но супер ме изненада колко добре стояха вокалите спрямо всички останли инструменти. Много добре се чуваха (пеем трима) и нямаша микрофонии и други мазни. Барабните са ТАМА и акустично звучат екстра. Аз винаги си нося моя амп , но и неговия си е хубав. Не знам как е постигнал толкова добро шумопоглъщане , но няма кънтене, мкрофонии и други мизерии , от които ми е писнало. Та като заключение , ако искам да си направя сериозна репетиция пак ще отида там. Забравих да спомена че има комбо за бас , което според мен е перфектно решение , защото това , което той пуска в общия микс към централното не бумти от китари и басове а предимно вокали и клавир. Поне аз предпочитам такъв начин на свирене. Редактирано Март 19, 2006 от DeathZone Цитирай
RockoBG Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Държа да отбележа и подходящото место положение на няколко рокаджийски кръчми в района. Идеални места за следрепетиционни дискусии, творчески планове и др. креативни дейности. Цитирай
Elly Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 ДА, ДА, ДА!!! Наистина много хубав звук, всички инструменти се чуват, всички инструменти се чуват ОТЧЕТЛИВО при това, гласовете наистина имат възможност да се балансират и настроят и усилят както и колкото искаш, така че да можеш да пееш спокойно и да правиш каквото ти хрумне. Много е и уютно освен това, направо - пълно щастие! БРАВОС! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Държа да отбележа и подходящото место положение на няколко рокаджийски кръчми в района. Идеални места за следрепетиционни дискусии, творчески планове и др. креативни дейности. Дай адрес, ма... Цитирай
RockoBG Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Сори за рекламата ама аз ей тъй 1. Фенса - ясно. За дискусии не става ама се пие. 2. Магелан 2 - на "Искър" - тясно ама от сърце 3. Хард ен хеви рок - Сердика и Симеон - пуска Майкъл шенкеер на ДВД Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Дай карта, адашче на Роко Сифреди... И да додеш на джам. Апропо, дайте да я тестнем тая пуста Пацова репетиционна; старата ме накефи - пънк, авторитетно отсъствие на превземки. Айде. Джемче. Цитирай
hellfire Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Кирил и Методий 26 Мойто къща WTF !!@!@!@???? ...Съдба... Цитирай
RockoBG Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 (Редактирано) Кирил и Методий 26 Мойто къща WTF !!@!@!@???? ...Съдба... Който има късмет и на сън се насира! Кога е джема? Роко Стифреди е голям ... Редактирано Март 19, 2006 от RockoBG Цитирай
Niilo Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Кирил и Методий 26 Мойто къща WTF !!@!@!@???? ...Съдба... Хаха по джапанки Ебаси късмета Нашата репетиционна е на 20 километра от нас, в 'квартал' Коматево Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Кога е джема? Когато кажем. След форумната среща регулярна, т.е, задълже след 25-26 т.м. Роко Стифреди е голям ... Едно "му" си изпуснал. Някой да не си помисли нещо. Просто съм левскарче, говедо и т.н. Цитирай
hellfire Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Абе оня ден видях едни пичове с едни басове, с едни китари .... и викам тез пък какво са се объркали .... кво ли праят тука ... хм ето го и отговора. А къде по-точно се влиза ... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 И аз да кажа 2 хубави приказки Наистина до сега където съм свирил по репитиционни, най-готино ми е било при Пламен. Супер пич. Винаги прави готин звук. А и сме добри приятели. Пламен определено има стимул да прави тези неща и се интересува. Което го слага стъпала по-нагоре от останалите репитиционни (няма да казвам кои са те). Правя му реклама защото заслужава труда и времето което отделя да са му стимул за добра работа ! Цитирай
Recommended Posts